Accident pe aeroportul din Budapesta. Două autobuze s-au ciocnit, unul transporta pasageri...

Accident pe aeroportul din Budapesta. Două autobuze s-au ciocnit, unul transporta pasageri de la o cursă aeriană românească FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1966770008">

Două persoane au fost rănite serios, iar alte câteva au suferit leziuni uşoare, în urma coliziunii produse astăzi între două autobuze la Aeroportul Internaţional Liszt Ferenc din Budapesta, informează site-ul agenţiei de ştiri MTI, citat de Mediafax.

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 9.30 (ora României, 10.30) în zona terminalului 2B al aeroportului, a anunţat poliţia.

Victimele sunt de diverse naţionalităţi şi toate sunt adulte.

Nouă persoane au fost transportate la spital în urma accidentului, cele mai multe prezentând contuzii, însă câteva au suferit fracturi, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului Naţional de Ambulanţă din Ungaria.

Victimele au fost transportate la Spitalul Merenyi Gusztav şi Institutul Naţional de Urgenţă pentru Accidente din Budapesta.

Mihály Hardy, un oficial al aeroportului Budapesta, a declarat că în incident au fost implicate două autobuze ale companiei ungare Malev care transportau pasageri de la o cursă aeriană de la Bucureşti, informează site-ul de ştiri Origo.hu.
Sursa foto și video: www.police.hu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.