Accident provocat de un șofer băut, în apropiere de Timișoara UPDATE Ce...

Accident provocat de un șofer băut, în apropiere de Timișoara UPDATE Ce alcoolemie avea bărbatul

0
DISTRIBUIȚI

Inconștiența la volan face victime pe șoselele din Timiș. Un nou accident rutier a avut loc în această seară, iar vina o poartă un șofer care, deși a consumat băuturi alcoolice, a ales să se urce la volanul mașinii sale.

Bărbatul se îndreptă dinspre Moșnița Veche înspre Moșnița Nouă când, la un viraj înspre dreapta, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus.


Conform informațiilor preliminarii, conducătorul auto băut a suferit răni și primește îngrijiri medicale din partea medicilor sosiți la fața locului.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Un bărbat de 42 de ani a condus un autoturism pe DC149, din direcția Moșnița Veche spre Moșnița Nouă, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului la efectuarea virajului la dreapta într-o curbă și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de o femeie de 25 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului de 42 de ani i-a rezultat o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.