Accident în Timișoara: două mașini s-au ciocnit în intersecție FOTO

Accident în Timișoara: două mașini s-au ciocnit în intersecție FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un incident rutier a avut loc la primele ore ale dimineţii, în Timișoara. Două autoturisme s-au ciocnit la intersecţia străzilor Aleea FC Ripensia şi Eroilor. În urma accidentului, şoferul nevinovat a suferit răni uşoare, iar autoturismele vor fi bune de dus în service.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, însă niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice, a fost concluzia poliţiştilor. Bărbatul de 57 de ani se afla pe strada Eroilor, atunci când a trecut peste culoarea roşie a semaforului şi a intrat în intersecţie, tamponându-se cu o maşină condusă de un alt bărbat, care circula regulamentar pe Aleea FC Ripensia.

Un bărbat de 57 de ani a condus un autoturism pe strada Eroilor, iar la intersecţia cu strada Aleea FC Ripensia nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric, a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani.


În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a bărbatului de 49 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Foto: Facebook/Info trafic jud.Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.