Leo Grozavu: ”Problema e în vestiar, doar ei pot să salveze situația”....

Leo Grozavu: ”Problema e în vestiar, doar ei pot să salveze situația”. La ce soluție e dispus să apeleze pentru a o ajuta pe ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Antrenorul Leo Grozavu a ajuns aproape la capătul răbdării cu elevii săi. ACS Poli s-a blocat pe teren propriu cu FC Botoșani (0-1) în opinia tehnicianului. Acesta nu renunță însă la luptă și spune că nu exclude nicio soluție când vine vorba de a întoarce situația: inclusiv propunerea de a apela la un psiholog.

ACS Poli a ajuns la 15 jocuri fără victorie iar în această situație faptul că are încă șanse bune de a se salva e o mică minune. ”Concluziile nu-și au rostul… rezultatul a fost dezastruos. Toate evenimentele din timpul jocului mă fac să cred că muncim în zadar. Puteam primi gol în secunda 7, când intri în teren și ai șansa să intre mingea în bară. Problemele de atitudine sunt, consider că în momentul acesta nu formăm o echipă. Că e mai lejer, mai draconic, nu a funcționat. Toți jucătorii au fost cel puțin o dată titular. Toți au avut posibilitatea să demonstreze. Acestea sunt posibilitățile noastre”, a declarat Leo Grozavu.

”Suntem și dispuși ghinionului.


Fie ratăm din situații foarte clare, fie ne-au dezavantajat și deciziile arbitrilor… Sunt multe. Poți să înțelegi un meci, două, dar acum sunt 15. Problema e în vestiar, le-am spus și jucătorilor că doar ei pot să salveze situația. Nu stăm în cafenele, nu ne plimbăm la terase, facem tot ce trebuie de dimineața până seara, noi nu putem intra pe teren, ei sunt timorați… Asta nu e de azi, în timp s-a creat”, a mai spus Grozavu.

Tehnicianul nu ascunde faptul că unii jucători nu par să fie 100% implicați. ”Eu nu cred că nu vor, se blochează. Le-am spus că meciul acesta se câștigă cu sufletul… Sunt unii jucători care nu sunt cu totul pe teren. Nu am mai fost într-o asemenea situație, să nu câștig opt meciuri la rând. Nu cred că eram in această situație nici la ultima clasată din nu știu ce divizie”, a adăugat acesta. ACS Poli ar avea nevoie poate de un psiholog, dar depinde și de situația financiară a clubului: ”Eu sunt deschis la orice. Și eu am încercat, pentru că un antrenor trebuie să fie și un psiholog… Avem nevoie de un rezultat care să ne deblocheze… Avem timp, mai sunt nouă etape”.

Constantin Enache a menajat mai mulți jucători, dar tot a câștigat

”Sper să ne aducă un mental mai bun. Probabil joi e cel mai important joc pentru noi. În general nu împărțim jucătorii în categorii… ne așteaptă o săptămână foarte grea, cu multe deplasări. Avem și trei jocuri, e normal că trebuia să impărțim jucătorii pentru a avea o eficiență maximă. E în subconștient acea teamă că pot apărea surprize. Noi am avut multe faze, unele rămase fără finalizare. Și adversarul a avut, dar am avut maturitate și am luat decizii bune în careu. E o bilă albă că nu am primit gol și faptul că am marcat din acțiune (…) Nu tot ce face antrenorul se vede în teren… Leo e capabil”, a conchis ”principalul” Botoșaniului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.