Adrian Neaga se bucură de prima victorie ca tehnician la ACS Poli:...

Adrian Neaga se bucură de prima victorie ca tehnician la ACS Poli: ”Am sperat”. Concordia lui Badea intră în ”horă”

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a întrerupt azi o serie de insuccese ce părea nesfârșită. Adrian Neaga a simțit gustul victoriei ca ”principal” după al doilea meci pe bancă în Liga I și nu a avut azi ce reproșa arbitrilor. Rămâne un mister ce ar fi avut de gând să facă bănățenii dacă nu le-ar fi convenit cum se fluiera în jocul cu Chiajna, câștigat în cele din urmă cu 1-0.

”Țin să felicit echipa, a dat dovadă de caracter, avem un grup minunat și sper ca la final să fim pe un loc de primă ligă”, a declarat Rică Neaga, vizibil mulțumit.

”Am sperat și chiar le-am spus că trebuie să joace și celelalte 45 de minute plus prelungiri la aceeași intensitate, cred că am fost echipa care merita să câștige”, a mai spus acesta.

Deși la ”centru” s-a aflat un bucureștean, Radu Petrescu, timișorenii nu au avut ce să-i reproșeze acestuia: ”Am felicitat brigada, a fost o presiune pe ei, se putea evita.


Să sperăm că l-am spart (n.r. ghinionul). Se mai înclină și spre noi”.

”Nu pot să spun, dar sunt bucuros că nu am ajuns acolo”, a adăugat Neaga cu referire la gestul cu care amenințau înaintea jocului.

”Motreanu va veni la ACS Poli dacă nu-l ia FCSB”, a conchis Neaga cu referire la vehiculatu transfer în Capitală al tânărului fundaș împrumutat la ASU Poli. ”Finul trebuie să bată Nașul bine”, a fost ultima replică a sa, cu referire la partida cu Voluntari.

”A fost o partida fără spectacol, cu presiunea locurilor din clasament. Nu a dat roade formula Am pierdut din păcate una dintre cele opt finale. Acceptăm situația că putem schimba ceva”, a spus și Ionuț Badea, care nu a mai așteptat prea mult să i se pună vreo întrebare la conferință. Concordia e acum într-o situație la fel de complicată ca a lui ACS Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.