Adrian Neaga își păstrează speranțele deși ACS Poli a ajuns pe loc...

Adrian Neaga își păstrează speranțele deși ACS Poli a ajuns pe loc retrogradabil. Ultima problemă cu ANAF s-a rezolvat abia săptămâna aceasta

0
DISTRIBUIȚI

Bănățenii au parte peste două zile de un nou duel important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. ACS Poli a ajuns pe un loc care duce direct în B după ultima etapă și are mare nevoie de o victorie cu Concordia Chiajna. Adrian Neaga, ”principalul” timișorenilor, își păstrează însă optimismul și spune că nici acest duel nu e decisiv.

”Ne aflăm în fața unui meci foarte important, dar nu decisiv. Să înțeleagă toată lumea că suntem foarte concentrați pe acest meci, jucătorii s-au pregătit bine, nu vreau să fie o presiune în plus ca pentru un meci capital, mai sunt 24 de puncte puse în joc. Și pe ei îi apasă această poziție, sunt foarte conștienți. Se poate întâmpla orice. Putem să și câștigăm și apoi să picăm, se poate și invers. De aceea fac un apel către toată lumea care iubește Timișoara, e echipa comunității”, a declarat Adrian Neaga.

”Poate să înfluențeze și pozitiv și negativ schimbarea antrenorului”, a precizat Neaga în legătură cu venirea lui Ionuț Badea pe banca ilfovenilor.

”Ne apasă și această presiune, sunt 15 jocuri fără victorie… Suntem pe un loc pe care nu și-l dorește nimeni, dorim să ne salvăm”, a spus mijlocașul Andrei Artean.

Birlică a evitat să recunoască ultima problemă

Adrian Neaga a vorbit și despre problema arbitrajului, acuzată în meciul cu Dinamo, dar și despre veștile bune de la club. ”Vestea bună e că licența se va obține 100%, mai rămâne să ne salvăm.


Îmi doresc un meci fără probleme, fac apel să nu ne trimită arbitri din București. Se poate întâmpla să fie greșeli, dar nu majore, precum cele de la Dinamo din punctul meu de vedere sunt foarte mari… Am primit răspuns că o să fie mai atenți la delegări, am sunat la Sandu Deaconu, pe domnul Vasaras nu l-am văzut, important e să jucăm cu aceeași dorință. Dacă jucăm așa sigur ne salvăm”, a mai spus Neaga.

Rică Neaga e convins că jucătorii care și-au depus memorii, inclusiv Alexandru Țigănașu, care și-a cerut și el banii la comisii deși nu a apărut azi pe lista publicată pe site-ul LPF, vor fi convinși să rămână.

”Au primit banii pe luna decembrie. Ciucur și Vașvari sunt plătiți și pe ianuarie, am avut discuții, cred că totul va intra în normal. Era acea presiune că nu vom obține licența. Au fost discuții individuale și toți au spus că dacă se va reglementa vor rămâne și apoi după salvare”, a precizat Neaga.

Radu Birlică nu a recunoscut că clubul a avut o nouă problemă la ANAF, ba a spus că Neaga a condundat lucrurile când vorbea despre tranșa blocată. Antrenorul a spus astăzi că aceasta a fost deblocată abia în urmă cu două zile după ce clubul întârziase plățile de 50.000 euro pe lună către Finanțe. ”A fost deblocată ultima tranșă din drepturile TV pentru că nu primisem reeșalonarea de la ANAF, am primit-o marți dimineața iar băieții au primit și ei salariul pe decembrie”, a explica Neaga.

Partida ACS Poli – Concordia Chiajna se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, în ultima etapă a turului play out-ului. Ilfovenii au 19 puncte, cu trei mai multe decât bănățenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.