Adrian Neaga, furibund după eșecul cu Dinamo: ”Viciere de rezultat”. Radu Birlică...

Adrian Neaga, furibund după eșecul cu Dinamo: ”Viciere de rezultat”. Radu Birlică neagă o nouă problemă cu ANAF-ul

0
DISTRIBUIȚI

Oficialii lui ACS Poli au noi motive de supărare. Straton și compania au pierdut cu Dinamo în urma unor greșeli mari de arbitraj. Adrian Neaga a mai spus după meci că ANAF-ul a blocat ultima tranșă din banii TV. Lucru care e negat vehement de președintele Radu Birlică, care susține că tehnicianul a făcut o confuzie.

”Îmi găsesc cu greu cuvintele că trebuie să merg în vestiar să le spun că a fost ofsaid din trei metri. Şi un penalty care se vedea de la Spitalul Judeţean… Viciere de rezultat! Ţin să trag un semnal de alarmă. Dacă se vrea să rămână alte echipe în prima ligă să ne anunţe. ANAF-ul e pe capul nostru, ne-au blocat ultima tranşă din banii TV. Per total ţin să felicit jucătorii pentru atitudinea de azi.


Arbitrul ne-a persiflat, nici măcar nu ne-a băgat în seamă să discutăm la final. Alți antrenori nu au vrut să ia echipă, trei au fost contactați”, a declarat Adrian Neaga la Digisport.

”Au vrut să facă un rezultat foarte bun, dar din păcate când te lupți cu o brigadă oarbă și hoață e greu să faci ceva. Furt la drumul mare, acesta e cuvântul de ordine, dacă are cineva ceva cu noi, să ne spună și nu ne mai prezentăm nicăieri…”, a spus și Radu Birlică pentru Pressalert.ro.

Întrebat de tranșa TV care ar fi fost blocată de ANAF, Birlică a replicat că ”s-a referit la prima… a greșit. Nu vreau să vorbesc de ANAF, că nu are nicio legătură cu jocul de pe teren. Noi avem o reeșalonare și cu asta basta… Rică e într-o eroare”.

ACS Poli trebuie să plătească lunar o tranșă de 50.000 de euro către ANAF în urma înțelegerii. Întrebat dacă clubul e la zi cu aceste plăți, Radu Birlică a refuzat discuția. ”Dacă m-ați sunat pentru ANAF nu vreau să declar nimic… Normal că avem o problemă financiară, o cunoaște toată lumea. Noi am primit tranșa la finele lui februarie. Nu vorbesc de altceva acum… Nu are nicio legătură. Vorbim de fotbal?!”, a conchis Birlică.

Radu Birlică spunea de asemenea în iarnă că la finele lui februarie jucătorii își vor primi toți banii datorați până în decembrie, lucru care nu s-a întâmplat nici până acum, cel puțin nu în cazul tuturor jucătorilor.

ACS Poli a pierdut cu 0-1 meciul disputate în această seară pe terenul lui Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.