Leo Grozavu nu cedează: ”Acest punct poate însemna mult. Eu cred în...

Leo Grozavu nu cedează: ”Acest punct poate însemna mult. Eu cred în destin”. Ce a spus Eugen Neagoe despre remiza obținută la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Leontin Grozavu nu dezarmează nici după al șaselea meci fără victorie pe banca lui ACS Poli. Remiza obținută în extremis pe teren propriu, scor 2-2, cu Sepsi Sf. Gheorghe e considerată de tehnician ca un posibil punct de plecare. Acesta rămâne optimist, dar admite că situația din subsolul clasamentului s-a complicat iar jocul de azi a fost unul din nou cu destule probleme.

”E puțin în comparație cu ce ne-am fi așteptat. O primă repriză bună, ca agresivitate, ce am cerut… Apoi acel gol primit în debutul reprizei 2 ne-a debusolat. E mult mai dificil să și dai indicații din acea parte a terenului… Am primit un gol deviat. Al doilea mai dă Kuku când nu se așteaptă nimeni. Cred că puteam obține victoria…”, a declarat Leo Grozavu.

”Era și mai rău dacă pierdeam. Acum nu mai facem analize la cald, să rămânem cu plusurile. Și acest punct poate însemna mult, eu cred în destin. Chiar acest punct poate însemna mult. Am egalat printr-un jucător accidentat. Știam că la final vom veni cu mingi pe sus. De aceea l-am introdus. Și Oliva a intrat bine dacă nu a dat el, a dat Șeroni”, a explicat Grozavu opțiunea de a-l trimite pe Alin Șeroni la atac.


Fundașul de meserie a și marcat golul de 2-2 deși nu era refăcut complet. Bănățenii l-au pierdut în schimb pe final pe recent achiziționatul Răzvan Raț. ”Raț ajută mult cu experiența lui, ca și poziționare, el nu e 100% la punct cu pregătirea. Îmi pare rău pentru el, nu avea nevoie de lucrul ăsta, mi s-a părut exagerată. Poate sunt subiectiv. Am suferit pe partea aia, era nevoie de el. De aceea am încercat să mai primenim lotul și tot am adus jucători de bandă stângă”, a conchis Grozavu.

”E normal, și dacă am fi câștigat nu e nimic tranșat. E clar că iar am bătut pasul pe loc. E mai mult decât nimic… bine că am păstrat distanța în clasament dar nimic mai mult. Unele adversare s-au apropiat. Vom lupta până în ultima etapă. Să sperăm că la final vom fi surăzători, nu pot să spun bucuroși”, a mai spus ”principalul” lui ACS Poli.

Eugen Neagoe: ”Am avut punctele în mână”

Sepsi a plecat de la Timișoara mai degrabă ca echipa frustrată de două puncte mari. ”Am avut așteptări mari de la acest joc. Am venit cu gândul că putem câștiga, am fost aproape. Așa cum am arătat in prima repriză. Am primit gol la prima ocazie. Am avut o ocazie mare și puteam intra cu 1-1 la pauză. Am făcut o schimbare la pauză, am incercat să jucăm mai ofensiv. Am reușit să punem presiune, să marcăm două goluri. Am mai avut ocazii. O bară. Singur cu portarul. Și să fie o seară mai puțin reușită am și primit gol in minutul 90. Nu mai putem decât să analizăm ce greșeli am făcut. Am pierdut patru puncte pe care le-am avut în mână cu cele de la Voluntari. Probabil și jucătorii ar fi avut încredere mai mare. Mergem să ne refacem. Puteam avea 17 puncte lejer”, a spus Eugen Neagoe.

”Vom face tot ce depinde de noi să rămânem în prima ligă. Avem și un public bun acasă. Ei merită să aibă echipă în primă ligă. Va fi o luptă până în ultima etapă. Probabil cele care vor retrograda se vor ști după ultima etapă”, a mai precizat tehnicianul lui Sepsi.

Sepsi a obținut o remiză în Banat și în sezonul regulat, scor 0-0. Iar în retur au ”marcat” plecarea lui Ionuț Popa, după acel 1-0 într-un joc considerat pe teren propriu pentru covăsneni.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.