Adrian Orza despre mesajul primarului Robu pentru nemulțumiți: „Am făcut parte și...

Adrian Orza despre mesajul primarului Robu pentru nemulțumiți: „Am făcut parte și eu dintr-o adminsitrație criticată, însă nimeni nu a spus așa ceva”. Cum îl apără Ștefan Sandu pe șeful său din partid VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Declarațiile lui Nicolae Robu, care a avut un nou derapaj public, au fost comentate la PRESSALERT LIVE de consilierii locali Adrian Orza (independent) și Ștefan Sandu (PNL). Primarul Timișoarei le-a transmis celor nemulțumiți că pot să plece în locurile pe care le elogiază.

Coleg de partid cu Nicolae Robu, Ștefan Sandu a opinat că: „sunt convins că nu s-a gândit în termenii aceștia. A fost o expresie, o nemulțumire a dânsului. La urma urmei poate de multe ori în Timișoara nu merg lucrurile așa cum își dorește dânsul. A spus de multe ori că aparatul primăriei nu își îndeplinește îndatoririle așa cum ar trebui să o facă sau că anumiți constructori nu își fac treaba cum trebuie”.

Consilierul independent Adrian Orza a pus declarațiile primarului Timișoarei pe fondul nervilor și a stresului.


„O administrație locală are parte de foarte multe critici, subiective sau obiective. În general, lucrurile bune pe care le faci, oamenii le iau ca atare, ca pe o stare de normalitate. Ceea ce nu faci deranjează”, a specificat Orza. Totuși, fost viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza a subliniat că: „am făcut și eu parte dintr-o administrație care a avut nenumărate critici, însă nimeni din cadrul său nu a zis așa ceva”.

Consilierul local PNL Ștefan Sandu a mai fost de părere că Nicolae Robu ar fi vrut să exprime altceva, în ciuda cuvintelor rostite. „Primarul cu siguranță nu a gândit în acest sens. Chiar dânsul a corectat și a revenit, spunând că nu e de plecat. Pe de altă parte, din oraș au plecat foarte mulți spre alte orașe sau țări unde s-au simțit mai realizați. Din păcate, foarte mulți dintre prietenii mei, colegii mei, sunt în alte țări. Pe nimeni nu bucură faptul că cineva părăsește un oraș și acel cineva reprezintă o mare masă”, a declarat Ștefan Sandu, invitat la PRESSALERT LIVE. Ulterior, acesta a revenit la sentimente mai bune, spunând că „Timișoara este un oraș în care se vine, nu se pleacă. Cred că trebuie să se gândească la ce determină să vină lumea și în continuare în acest oraș”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.