Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiați angajează la Timișoara

Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiați angajează la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Centrul de Tranzit în Regim de Urgenţă de la Timişoara este unul dintre punctele cheie pentru migranții care încearcă să ajungă, pe căi legale, în vestul Europei. Biroul Înaltului Comisar ONU pentru Refugiați a anunțat ieri că acceptă CV-uri pentru postul de asistent administrativ la Centrul de Tranzit de la Timișoara.

Postul cere calități organizatorice deosebite, cel sau cea care va fi angajat urmând să se ocupe de rapoarte, monitorizări, bugete sau invetar, dar și de alte activități birocratice, sub îndrumarea superiorului direct de la Timișoara, dar și a celor de la București.


Educația și/sau experiența în domenii ca administrația afacerilor, finanțe, office management sau resurse umane sunt esențiale, la fel ca o bună cunoaștere a limbilor română și engleză, precum și cunoștințe de MS Office. Alte avantaje sunt cunoașterea unei a treia limbi și experiența cu refugiați sau familiaritatea cu modul de lucru al Agenției ONU pentru Refugiați.

Persoana aleasă va începe munca în luna mai a acestui an, iar cei interesați trebuie să completeze un formular care poate fi găsit, alături de mai multe detalii despre acest loc de muncă, AICI. Detalii despre grila de salarizare a Națiunilor Unite pot fi găsite AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.