Apariție surpriză la concertul formației Vest Phoenix Cover din Timișoara

Apariție surpriză la concertul formației Vest Phoenix Cover din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-700285561">

La sfârșitul săptămânii trecute, liderul formației Phoenix, Nicu Covaci a avut o apariție surpriză la Timișoara, cântând o piesă în cadrul concertului susținut de Vest Phoenix Cover, pe terasa restaurantului Porto Arte din Timișoara. După ce a fost invitat să se alăture muzicienilor de către Titi Dragomir, celebrul muzician a apărut pe scenă alături de colegii săi din Phoenix, Costin Adam și Cristi Gram, momentul reușind să strângă aplauze furtunoase în rândul numerosului public prezent la fața locului.

Printre numeroșii invitați speciali ai concertului de la Porto Arte s-a numărat și Sebastian Dragomir, venit special pentru acest prilej din Italia, iar în cele trei reprize ale recitalului publicul a avut parte de o seară agreabilă, din care n-au lipsit compoziții din repertoriul Phoenix, Cargo sau Compact.

„Încercăm să promovăm muzica românească, in special, dar am cântat și o compoziție proprie. Încercăm să aducem spiritul Phoenix în concertele noastre și vrem să le mulțumim tuturor celor care ne sprijină și celor care promovează muzica timișoreană“, ne-a declarat Titi Dragomir, liderul trupei Vest Phoenix Cover.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.