Apel pentru găsirea bărbatului din Timișoara care și-a găsit casă și loc...

Apel pentru găsirea bărbatului din Timișoara care și-a găsit casă și loc de muncă după ce a stat pe străzi. De ce a revenit la viața pe drumuri

0
DISTRIBUIȚI

Un om al străzii din Timișoara a inspirat o țară întreagă prin determinarea de care a dat dovadă. Acum un an, Kendi Arpad se angaja și se muta cu chirie, după ce a trăit pe străzile din Timișoara o bună bucată de timp. Acolo ajunsese pentru că nu-și mai găsise un loc de muncă. Printre cei care l-au susținut s-a numărat și multiplul campion mondial și cetățean de onoare al Timișoarei Ștefan Cojocnean, care astăzi a postat pe Facebook o informație ce i-a întristat pe mulți din cei care s-au bucurat pentru reușita lui Arpi.


Cojocnean spune că acesta a decis să renunțe la locul de muncă și să revină pe stradă, din cauza unui proces în care era ar fi trebuit să plătească aproape 45.000 de lei pentru amenzile pe care le-a încasat pe vremea când locuia pe stradă.

„Kendi Arpad s-a reîntors pe stradă renunțând după un an la toate. Procesul de reintegrare a lui a fost deseori foarte sinuos în cele 12 luni de când avea un servici, un acoperiş deasupra capului, are un proces pentru anularea amenzilor date pe stradă în cuantum de 44.400 lei, avea mulți antreprenori alături de el, dar nu avea un psiholog…
Sperăm că vremea din cele două săptămâni de când a ales să plece să-l mai fi înmuiat şi în urma discuției cu comunitatea catolică unde mergea la biserică am decis să cerem sprijinul timişorenilor care îl văd pe stradă şi să ne anunțe telefonic fie pe mine la nr de telefon 0744299754 sau pe pe Săndulescu Ramon la 0769633860”, a scris Ştefan Cojocnean pe Facebook.

Acesta i-a rugat pe toţi cei care îl văd pe Arpad Kendi să îl ţină de vorbă pentru ca oamenii care îl caută să îl poată găsi şi convinge să revină la locul de muncă şi la viaţa pe care o dusese până acum câteva săptămâni.

„El a fost văzut în această perioadă prin parcul din spatele Poştei Mari de lângă Liceul Loga şi pe stradă cu Universitatea ce duce spre strada Cluj. Ca modalitate de reținere, puteți intra cu el în vorbă până unul dintre noi poate veni să vorbească cu el. Este important ca el să nu ştie pentru ce este ținut la poveşti. Vă mulțumim”, a mai scris pe Facebook Cojocnean.

Foto: Facebook Ştefan Cojocnean

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.