ASU Politehnica vrea să-și ia o revanșă înainte de Paști. ”Băieții în...

ASU Politehnica vrea să-și ia o revanșă înainte de Paști. ”Băieții în ghete” primesc vineri replica Afumațiului

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica întâlnește vineri una dintre cele mai incomode echipe din Liga a II-a. CS Afumați vine la Timișoara de pe poziția a patra a clasamentului iar gazdele își doresc o mică revanță după meciul tensionat din tur, când ilfovenii s-au impus cu 2-1 în prelungiri. Formația pregătită de Antonio Foale vrea de asemenea să le ofere o bucurie druckerilor de sărbători.

”Mai avem o bătălie, un meci care astăzi pare greu, cu echipa de pe locul 4, care a marcat destul de multe goluri. Echipă care vrea să promoveze. Important suntem tot noi, ca la orice joc. Dacă noi reușim să jucăm bine, fiind acasă, cu susținerea suporterilor, putem câștiga”, a declarat Antonio Foale, tehnicianul lui ASU Poli.

Antrenorul alb-violeților își asumă responsabilitatea că nu a reușit să-și mențină echipa concentrată după acel 5-0 cu Metaloglobus, urmat la doar câteva zile de un 1-2 la Buftea cu Balotești. ”Știm foarte bine că după un rezultat de 5-0 in deplasare, următorul joc fiind aproape, e mai greu să cobori de foarte sus, să te montezi, se pare că nu am reușit să montez jucătorii in pauza avută, să-i ținem in priză. Euforia incă mai persista”, a spus Foale.

Pentru jocul de vineri ”Băieții în ghete” nu știu încă dacă vor miza pe Ionuț Plămadă, care azi ar trebui să revină la antrenamentele normale ale echipei, în schimb, e sigură absență lui Ioan Mera, din nou suspendat pentru cumul de ”galbene”.

”E un meci greu acasă cu o echipă bună, care incearcă să joace.


Asta ne convine, astfel putem juca și noi. Sperăm să câștigăm, să-i facem fericiți pe suporteri. Sperăm să fim in primele cinci la final… Păcat că am pierdut ultimul meci. A doua partidă a fost mai modestă. Vrem să câștigăm cu fiecare echipă, eu cred că suntem in primele două-trei și ca joc, dar nu am avut rezultate. Sperăm să legăm acum rezultatele”, a spus Alin Ignea.

”E un meci foarte important pentru noi. Afumațiul e o echipă puternică, având in vedere ce s-a întâmplat în tur, trebuie să ne luăm revanșa. Mai ales maniera, nu au fost cu nimic peste noi… Eu spun că putem contracara orice echipe pe Știința, mai ales că jucăm în fața suporterilor”, a conchis Raul Krausz.

Sorescu, în formă maximă. Lusamba, ”în căutări”

Printre plusurile alb-violeților în acest început de an se numără forma de vis a lui Deian Sorescu, cel mai în formă jucător din B. ”Pe lângă că e un jucător cu destul talent. La ora actuală joacă pe postul pentru care are calități. Se simte bine acolo. Dă randament, e puternic, cu o tehnică bună. Joacă pe stânga și pe dreapta… Nu rămân fidel sistemului 4-4-2, și acesta trebuie verificat, stabilim sistemul și în funcție de adversar”, a explicat Foale.

Dacă Sorescu impresionează, bănățenii nu se pot declara încă mulțumiți de atacantul transferat în iarnă. ”Olivier Lusamba e ca om mai retras, l-a afectat mult plecarea vechiului staff, nu a reușit să revină să meargă mai departe. E ajutat și de colegi și de noi antrenorii. Are mare nevoie de un gol, susținere are. E cumva singur aici, fiind și străin. El nu a reușit să se integreze…”, a precizat ”principalul” lui ASU Poli.

 

Partida ASU Politehnica – CS Afumați se dispută vineri, de la ora 15.00, în etapa a 28-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.