ASU Politehnica merge pe terenul liderului cu absențe importante în lot și...

ASU Politehnica merge pe terenul liderului cu absențe importante în lot și în staff-ul tehnic. Cine ratează deplasarea la Călărași

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Misiune aparent imposibilă pentru ”Băieții în ghete” în meciul de peste două zile de la Dunăre. ASU Politehnica se deplasează la Călărași fără ”principalul” Antonio Foale iar ”secundul” Iulian Prodana va conduce o echipă din care nu va face parte nici golgheterul Deian Sorescu.

Antrenorul principal al alb-violeților ratează întâlnirea cu Dan Alexa deoarece va suferi o intervenție chirurgicală. ”E o deplasare pe terenul unei echipe foarte bune, care pe teren propriu are 12 victorii și două egaluri în acest sezon. La fluierul de start avem însă șanse egale, 50-50%, și sperăm să facem un joc bun și chiar să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv. Domnul Toni Foale trebuie să rămână să se opereze la ochi, de cataractă, iar colegul meu Ionuț Iacob are programată o deplasare în Austria, la un turneu cu grupa lor de juniori.


Voi fi, așadar, singur în staff-ul tehnic, sper să le pot suplini absența celor doi și să reușim un rezultat bun la Călărași”, a declarat Iulian Prodana.

Timișorenii vor avea de asemenea o serie de absențe notabile și din primul 11. Cornel Predescu s-a accidentat iar Alin Ignea și Deian Sorescu sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. În schimb, ASU Poli va putea miza în atac pe Ionuț Plămadă. Antrenor și al grupei de excepție 2003, Iulian Prodana i-ar putea avea pe bancă pe portarul Borbei, Gașpar și Cristodulo. ”Chiar vor fi câțiva care vor face deplasarea și la Călărași. Unul dintre obiectivele fixate de Universitatea Politehnica și de Druckeria este promovarea juniorilor din propria pepinieră. De altfel, am început acest lucru și cu vechiul staff, care a pus amprenta pe integrarea juniorilor la antrenamentele primei echipe și chiar i-au folosit la câteva meciuri amicale. S-ar putea ca pe lângă cei care au fost pe foaie la meciul cu Afumați, să mai fie doi în lot pentru partida de vineri. Încă mai analizăm”, a mai spus Prodana.

Bănățenii au astfel clar șansa a doua în duelul cu Dunărea Călărași, liderul eșalonului. ”Au câțiva jucători de certă valoare, unul dintre ei e și golgeterul campionatului, Valentin Alexandru, care a marcat 19 goluri în acest sezon. Ar mai fi Doman, Dobrosavlevici, care au jucat la Timișoara, mai sunt Țenea, Șandru, deci au un lot foarte valoros și merită primul loc. Merită promovarea și ei, și Hermannstadt, iată, cu doi antrenori din zona Banatului. Toată stima pentru ei!”, a punctat Prodana.

Partida Dunărea Călărași – ASU Politehnica se dispută vineri, de la ora 17, în etapa a 29-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.