Piedică după ”derby-ul” ratat de la Șiria: ASU Politehnica a remizat acasă...

Piedică după ”derby-ul” ratat de la Șiria: ASU Politehnica a remizat acasă cu suferinda Pandurii. Ce mesaje au afișat suporterii GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1391170054">

ASU Poli nu și-a putut bucura suporterii cu o victorie după fiasco-ul de la Șiria. ”Băieții în ghete” au deschis scorul prin Ioan Mera într-un meci nu lipsit de tensiune. Pandurii Tg. Jiu, care se zbate în zona ”roșie” a clasamentului, a egalat spre final prin Brînzan și meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Pe o vreme foarte călduroasă ”Băieții în ghete” au început bine meciul cu suferinda Pandurii. Alb-violeții au deschis scorul după zece minute prin Mera, fundașul reușind să marcheze cu capul în urma unei lovituri libere executate excelent de Ignea. Până la pauză se părea că ASU Poli își poate dubla oricând avantajul. La doar șase minute distanță Giuricici e însă blocat de Moga. Treptat jocul s-a echilibrat iar gorjenii puteau egala cu cinci minute înainte de pauză. Lemac l-a depășit pe Dur-Bozoancă, dar a tras prea moale din lateral și același Mera a îndepărtat pericolul.

În partea secundă Pandurii, aflată într-o situație mai complicată, e din nou aproape de gol la doar trei minute de la reluare. Dar portarul timișorenilor se opune loviturii de cap trimise de nou intratul Pîrvulescu. Când mai era un sfert de oră din meci vine și golul de 1-1. Cornerul lui Cenaj fiind convertit cu capul de Brînzan. Mai mult, în minutul 85 Celea a fost aproape de 1-2, dar a trimis pe lângă poartă după ce a scăpat singur cu portarul polist.

Cu acest punct ASU Poli rămâne pe 7 și are deocamdată 48 adunate în acest sezon. Pandurii rămâne în zona periculoasă, cu doar 31 de puncte.

Mesaje după evenimentele de marți

”Degeaba aveți echipe de tradiție în ligile superioare / Dacă suporterii sunt ținuți cu biletele-n mâini la porțile de intrare” și ”Cât timp între peluze există solidaritate / Vom scoate fotbalul din mizeria în care se zbate”, au fost mesajele afișate de suporterii din Peluza Sud în prima repriză. Ambele cu referire la evenimentele de la Șiria. Timișorenii au avut parte de solidaritate din partea rivalilor arădeni, a fanilor de la Iași, dar și a celor petroliști după nefericitul derby.

ASU Politehnica Timișoara: Dur-Bozoancă – Bilia, Mera (cpt.), Scutaru, Taub (71 Ghinescu) – Krausz, Lazea – Giuricici (86 Schieb), Ignea, Sorescu – Plămadă. Antrenor: Antonio Foale.

Pandurii Târgu Jiu: Moga – Vasilescu, Turda, Celea, Cr. Munteanu (cpt.) – Cenaj, Brînzan – Maxim, Lemac (46 Pîrvulescu), Șut – Ionică.  Antrenor: Adrian Bogoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.