Deplasare dificilă pentru Timișoara Saracens la reluarea SuperLigii. Campioana are nevoie de...

Deplasare dificilă pentru Timișoara Saracens la reluarea SuperLigii. Campioana are nevoie de o victorie pe terenul rivalei

0
DISTRIBUIȚI
Imagine de la duelul din tur, câștigat de timișoreni

Timișoara Saracens revine mâine la duelurile din campionatul intern. După succesul din meciul tur cu Heidelberger RK, bănățenii au parte de o încleștare cu principala contracandidată la titlu, CSM Știința Baia Mare, meci programat pe terenul ”zimbrilor”. Antrenorul Sosene Anesi are destule absențe, dar și câteva reveniri interesante pentru derby.

”Partida de vineri înseamnă pentru noi o bună ocazie de a lucra la consistența și continuitatea performanței noastre, după o primă repriză bună jucată împotriva  Heidelberger sâmbăta trecuta. Nu va fi ușor pentru băieții noștri, mai ales având în vedere că n-am avut o prestație foarte bună în ultima întâlnire cu Baia  Mare (partida din Cupa  României, încheiată cu scorul de 7-8). Din păcate, săptămâna aceasta a fost mai greoaie pentru datorită și unor accidentări, dar asta nu ne scuză și ar trebui ca vineri să avem o prestanță bună în teren și trebuie să rămânem concentrați toate cele 80 de minute. Vineri trebuie să dovedim că suntem suficient de profesioniști să intrăm în meci încă de la fluierul de start și să rămânem în sistem până la final.


De asemenea, va fi o ocazie perfectă și pentru jucătorii care nu au avut prea multe minute de joc până acum să dovedească faptul că merită să primească un loc printre titulari”, a declarat Sosene Anesi.

”De când sunt la Timișoara nu am experimentat nici un meci ușor contra jucătorilor de la Baia Mare, așa că și la antrenamentele de săptămâna asta ne-am pregătit ca pentru o partidă dură. Am avut și sesiuni video în care ne-am reanalizat sistemul de joc și sper ca vineri, la fluierul de start, să fim cu toții pregătiți pentru ceea ce vor aduce Baia Mare în teren. Noi,  grămădarii,  știm  că  vom  avea  de  înfruntat  un  pachet  competitiv  de  înaintare și că va trebui să câștigăm în primul rând lupta fizică cu ei, înainte de a ne gândi la părțile tehnice ale jocului lor. Suntem cu toții nerăbdători să îi reîntâlnim pe băimăreni și cred că în special John Leiataua și Luke Samoa își doresc să aibă o performanță excelentă vineri”, a spus și Michael Stewart, Nr. 8 din tabăra bănățeană.

Timișoara Saracens nu va miza în Maramureș pe Ionel Badiu (genunchi), Horațiu Pungea (cervical), Vlăduț Popa (pomete), Mădălin Lemnaru și Cătălin Fercu, cu toții accidentați și menajați timp de șapte zile după duelul cu HRK, la recomandarea medicilor. În schimb, revin în tabăra campionilor Mesake Doge, John Leiataua, Jack Umaga, Marius Simionescu, Luke Samoa, Samuel Mariș și Lucian Mureșan.

Partida CSM Știința Baia Mare – Timișoara Saracens se dispută vineri, de la ora 14.30, în runda a XI-a a SuperLigii. Maramureșenii ocupă locul 1 cu 34 de puncte, în timp ce bănățenii, cu două jocuri în minus, ocupă doar locul 4, cu 18 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.