Bandă de hoți, prinsă de polițiști după ce au spart un garaj...

Bandă de hoți, prinsă de polițiști după ce au spart un garaj și l-au golit. Ce antecedente aveau

0
DISTRIBUIȚI

Un grup de hoți a fost depistat de oamenii legii la câteva zile după ce, dintr-un garaj, au furat tot ce au găsit bun de valorificat.


Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lupeni au ajuns la concluzia că „banda” era formată din doi minori, de 15 și 17 ani, respectiv un tânăr de 22 de ani.

Cei trei au acțiionat în seara de 15 spre 16 aprilie. Atunci, ei au pătruns într-un garaj de pe strada Tineretului din Lupeni, de unde au furat un televizor LCD, un monitor de calculator, un sistem audio și o chitară acustică. Prejudiciul care se ridică la suma de 2.000 de lei a fost recuperat integral de autorități și restituit păgubitului.

Nu este, de altfel, singurul derapaj al tinerilor. Doi dintre ei, tot la adăpostul nopții, între 6 și 7 aprilie, cu ajutorul unei șurubelnițe au „spart” un autoturism de pe strada Gheorghe Șincai din Lupeni. După ce au spart bordul, au încerat să lege firele ca autoturismul să pornească. În cele din urmă, tinerii au abandonat mașina pe strada Bucura fără să fure nimic din interiorul său. Mijlocul de transport a fost recuperat de polițiști.

Întrucât doi dintre hoți nu au atins vârsta majoratului, doar tânărul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața magistraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.