BC SCM Timișoara a încheiat grupa 1-6 cu o victorie în fața...

BC SCM Timișoara a încheiat grupa 1-6 cu o victorie în fața Piteștiului. Cu cine vor juca ”leii” în sferturile de finală ale Ligii Naționale

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

”Leii din Banat” au învins cealaltă grupare alb-violetă din prima ligă în ultima etapă a grupei 1-6. 82-70 a fost scorul duelului BC SCM Timișoara BCMU FC Argeș Pitești, care nu mai putea schimba oricum nimic în configurația finală a clasamentului înaintea play-off-ului. Așadar, după ce Oradea s-a impus în fața Stelei, bucureștenii vor fi adversarii trupei pregătite de Tudor Costescu în sferturile de finală ale campionatului.

Meciul disputat pentru conformitate în ”Olimpia” a fost tranșat de ”lei”.


Aceștia au condus confortabil în urma primului sfert: 25-14. La pauză ecartul era de nouă puncte în favoarea gazdelor, scor 45-36. Această diferență s-a menținut și după cea de-a treia pătrime, încheiată 60-51. Gazdele și-au acontat și sfertul 4, astfel încât diferența a ajuns la un +12 final.

Americanul Adrian Diaz a avut poftă de joc și a înscris nu mai puțin de 28 de puncte pentru gazde, un record personal, completat cu opt recuperări și alte cifre pozitive. Burdgess (8 puncte), Gheorghe (2), Jeremic (8), Stevanovic (8), Popa Calotă (7), Drăgușin (4) și Mijajlovic (7). Pentru oaspeți cel mai bun realizator a fost Alexander Kostoski, autor a 16 puncte.

BC SCM Timișoara, care nu mai putea schimba poziția 5 din clasament în urma acestei runde finale, va juca în sferturile play-off-ului cu CSM Steaua București. Formația roș-albastră a cedat azi pe teren propriu în fața Oradiei (62-72). Primele două întâlniri între bănățeni și bucureșteni vor avea loc pe terenul celor din urmă, care au încheiat grupa pe locul 4. Astfel, jocul 1 va avea loc joi, 3 mai, de la ora 19.45 (Digi), în timp ce a doua întâlnire e stabilită două zile mai târziu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.