BC SCM Timișoara a învins liderul din Sibiu. Timba, eșec drastic în...

BC SCM Timișoara a învins liderul din Sibiu. Timba, eșec drastic în penultimul joc din acest sezon

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

”Leii din Banat” au obținut o nouă victorie importantă în zona 1-6. BC SCM Timișoara a depășit-o pe CSU Sibiu, ocupanta primei poziții, cu 84-70 (46-31). Bănățenii își vor aștepta adversarul din play-off din postura formației clasate pe locul 5, indiferent de rezultatele ultimei runde din această fază.

În afara primul sfert, încheiat 17-17, timișorenii au dominat autoritar întâlnirea cu ardelenii.


La pauză ecartul era de +15 în favoarea BCT-ului. În sfertul 3 amfitrionii au ”zburdat” către un 72-47. Ultima pătrime a fost câștigată de vizitatori, doar pentru a mai reduce din dimensiunile diferenței de pe tabelă.

Mladen Jeremic, cu 24 de puncte, a fost principalul realizator al lui BC SCM Timișoara. Stevanovic (2 puncte), Gheorghe (4), Diaz (12), Popa Calotă (6), Drăgușin (4), Păun (2), Tohătan (11), Mijajlovic (14) și Burdgess (5), au fost ceilalți marcatori ai alb-violeților. Jordan Williams, cu 15 puncte, a fost marcatorul nr. 1 al Sibiului.

În ultima etapă a grupei 1-6 BC SCM Timișoara evoluează pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 17.00, cu BCMU FC Argeș Pitești.

Timba, eșec scontat

”Urșii” au fost depășiți clar azi pe teren propriu de una dintre cele două grupări din zona 7-12 calificate în play-off. SCM Craiova s-a impus cu 112-59, într-un duel fără istoric cu Timba. Pentru conformitate 16-37, 28-55 și 41-83, a fost evoluția ulterioară a scorului, pe sferturi. Pentru galben-negrii Pavle Reljic a marcat 17 puncte, fiind realizatorul principal al gazdelor. Coșgheterul întâlnirii a fost însă olteanul Ivan Siriscevic (27 puncte).

În utlima rundă Timba evoluează și ea acasă, cu Dinamo, duel programat vineri, de la ora 17. Reamintim că ”urșii” nu mai pot urca sau pica de pe locul final 9.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.