Ca-n filme. Cum a fost „capturat” un hoț în timp ce încerca...

Ca-n filme. Cum a fost „capturat” un hoț în timp ce încerca să fure o mașină, ziua în amiaza mare, la Timișoara FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Surpriză pentru doi timişoreni, soţ şi soţie, care în această după-amiază au mers la Decathlon, în Calea Aradului, din Timișoara. Ei au fost cât pe ce să rămână fără mașină, pe care au lăsat-o în parcare doar cinci minute. 

Cei doi au intrat în magazin, însă pentru că era coadă la casă, au decis să plece. Când s-au întors în parcare, după aproximativ cinci minute, au constatat că în mașina lor, o Dacia Logan, se afla un bărbat care se pregătea să o fure. Soţul a reuşit să-l strângă cu uşa, iar mai apoi să-l încuie în interiorul mijlocului de transport şi să sune la poliţie.

Deşi a fost recalcitrant la început, hoţul s-a calmat şi a aşteptat sosirea echipajului de poliţie.


Acesta a ajuns după aproximativ o jumătate de oră. Oamenii legii l-au preluat şi l-au condus la Secţia 5 Poliţie din Timişoara, unde este audiat. 

Interesant este că hoţul a venit la „treabă” cu propria maşină, un Hyundai Santa Fe, unde avea mai multe chei pentru diverse tipuri de autoturisme. Martorii sunt de părere că este vorba despre un recidivist, întrucât pregătirile au fost bine puse la punct, iar în Logan intrase cu o cheie ce se potrivea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.