Călin Dobra, o nouă propunere către Nicolae Robu pentru „deblocarea” construcției sălii...

Călin Dobra, o nouă propunere către Nicolae Robu pentru „deblocarea” construcției sălii polivalente VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, i-a făcut o nouă propunere lui Nicolae Robu, pentru a cădea de comun acord asupra viitoarei locații a sălii polivalente. De data aceasta, Dobra i-a propus primarului Timișoarei să meargă împreună la București, pentru clarificarea divergențelor.

„L-am sunat pe Robu de sărbători pentru a-l felicita. Bineînțeles că am redeschis subiectul sălii polivalente. I-am făcut o propunere de a veni cu mine la București, să clarificăm amplasarea sălii polivalente. A spus că va analiza și că își va face timp să ajungă la București”, a spus Călin Dobra, invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE. În cadrul dezbaterii care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni pe tema infrastructurii sportive din Timișoara, președintele CJ Timiș i-a solicitat public lui Nicolae Robu să susțină locația propusă de PSD, dacă CNI va fi de acord, cum, de altfel, a garantat că vor face social-democrații, dacă Compania Națională de Investiții va decide că în Timișoara este locația cea mai potrivită.


„Am spus clar că nu suntem împotriva realizării sălii în Timișoara, dacă CNI va hotărî. Voi solicita colegilor mei de partid să susțină”, a subliniat Dobra.

Președintele Consiliului Județean Timiș s-a întâlnit recent cu premierul Viorica Dăncilă, cu care a discutat despre patru proiecte importante pentru județ. Inevitabil, a fost deschis și subiectul sălii polivalente. „Acum trei săptămâni a fost aprobat bugetul CNI. La momentul acesta se va pregăti documentația și se va transmite spre Guvernul României. Cred că nu vom avea impedimente legate de realizarea acestui obiectiv. Șeful CNI mi-a spus că documentația va fi transmisă spre guvern, pentru că e nevoie de o hotărâre. Nu există o estimare de timp, însă ar trebui ca de anul viitor cel târziu să demarăm execuția propriu-zisă. Sunt șanse majore să realizăm investiția, dar acestea vor crește dacă am pune toți umărul. E foarte importantă investiția și e momentul să depășim ambițiile politice, de aceasta am și lansat acest apel de a merge împreună”, a declarat Călin Dobra în emisiunea PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.