Cantitate impresionantă de cannabis, descoperită la percheziții în casa unui bărbat din...

Cantitate impresionantă de cannabis, descoperită la percheziții în casa unui bărbat din vestul țării. Ce ”arsenal” de droguri au mai găsit procurorii DIICOT FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1585500579">

O captură impresionantă de droguri a fost făcută în casa unui bărbat din vestul țării. Peste 13 kilograme de cannabis, dar și ciuperci halucinogene și alte bunuri au fost ridicate de polițiștii din județul Arad și procurorii DIICOT, ieri, în urma unor percheziții efectuate la două locuințe ale unui bărbat bănuit de trafic de droguri.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, astăzi, de DIICOT, cele două percheziții domiciliare au fost efectuate în orașul Arad și în localitatea Lipova, la locuințele lui George Marius Hențu, în vârstă de 31 de ani.

În urma descinderilor, polițiștii arădeni și procurorii DIICOT au indisponibilizat 13,447 kilograme de cannabis, 279 de timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame de ciuperci halucinogene, 1,74 grame de Ketamină, 26,70 de grame de substanță albă pulverulentă, un cântar și un chit pentru cultivarea ciupercilor halucinogene.

Tânărul la locuințele căruia au fost realizate descinderile a fost reținut, iar astăzi urmează să fie prezentat Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.