Cât costă o plimbare ilegală cu căruţa prin Timişoara

Cât costă o plimbare ilegală cu căruţa prin Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Oraş de cinci stele, Timişoara se umple pe zi ce trece de căruţe, care ajung pe drumurile publice fără a avea aprobare din partea Comisiei de Circulaţie.


În weekend, poliţiştii locali au făcut controale pe drumuri, ca urmare a unor sesizări telefonice primite de la cetăţeni. Şase căruţaşi s-au ales cu amenzi pentru că circulau fără respectarea condiţiilor legale. Un căruţaş a rămas şi fără vehicul, după ce i-a fost ridicat de SDM.

„În acest week-end, nu mai puțin 6 căruțași au fost depistați circulând pe Calea Buziașului și pe str. Martir Constatin Relu. Cei în cauză au fost surprinși cu sprijinul imaginilor video puse la dispoziție ca urmare a unui protocol de colaborare semnat între Poliția Locală Timișoara și Primăria Moșnița Nouă, prin care s-a stabilit posibilitatea accesării de către Poliția Locală Timișoara a camerelor video amplasate pe raza localității. Căruțașii au fost sancționați cu câte 300 lei fiecare. De asemenea, în această dimineață, tot pe Calea Buziașului, un alt căruțaș a fost depistat de polițiștii locali circulând fără aprobare, și acesta fiind sancționat. Mai mult, vehiculul cu tracțiune animală a fost ridicat cu sprijinul SDM și transportat la depozitul de pe Calea Șagului”, a informat Poliţia Locală Timişoara.

Foto: Poliţia Locală Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.