Mai mulți tineri au fost prinşi cu droguri la ei în mini-vacanţa...

Mai mulți tineri au fost prinşi cu droguri la ei în mini-vacanţa de Paşti, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Consumul de droguri, noua modă pentru tinerii din Timişoara. Aproape săptămânal, poliţiştii locali  prind tineri care au asupra lor substanţe interzise şi care se precipită la vederea oamenilor legii. Nici sărbătorilor de Paşti din acest an nu au fost lipsite de astfel de evenimente.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în aceste zile, au observat duminică, în ziua de Paște, în jurul orei 09.40, doi tineri care stăteau într-o mașină ce părea abandonată, pe str.


Nera, lângă Stadionul CFR. Trecând la legitimarea acestora, s-a constatat că nu se exprimau coerent având o stare de amețeală. Cei doi sunt din Timișoara, ambii având vârsta de 19 ani. Asupra unuia dintre tineri a fost găsită o țigară confecționată manual, care conținea fragmente vegetale de culoare verde oliv, iar pe jos prin mașină erau plicuri goale de nylon. Tinerii au declarat că țigara conține etnobotanice și că sunt consumatori de astfel de substanțe de mai mulți ani. În ziua următoare, luni, 9 aprilie, polițiștii locali au observat în Parcul Botanic, pe o bancă, patru persoane care aveau un comportament gălăgios, una dintre ele consumând alcool. În urma legitimării acestora s-a stabilit că tinerii au vârste cuprinse între 26 și 32 de ani și sunt din Timișoara. La controlul corporat sumar efectuat de polițiștii locali asupra unuia dintre tineri a fost găsită o cutie de mici dimensiuni în care se aflau fragmente vegetale de culoare verde olive”, a transmis Poliţia Locală Timișoara. Tinerii au fost predaţi către polițiștii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.