Chitaristul Horea Crișovan: „Timișoara are destui artiști frumoși“. Detalii despre noul concert...

Chitaristul Horea Crișovan: „Timișoara are destui artiști frumoși“. Detalii despre noul concert The TM Groove

0
DISTRIBUIȚI

Seria de concerte cu public marca The TM Groove feat Maria Hojda continuă vineri 20 aprilie, „mai pe seară”, cu un eveniment care va avea loc la The Note Pub, în cadrul căruia cei prezenți vor avea parte de câteva surprize.

„Încercăm să venim cu lucruri noi. Nu doar de dragul de a modifica ceva în algoritm, ci din respect pentru cei care ne aplaudă cu sufletul deschis la scenă. Ideea de a invita voci talentate i-a venit lui Florin (n.n. – Florin Cvașa), probabil la cafeaua de dimineață.


Deocamdată, ne rezumăm la Alina Mihocaș ( ex The Tm Groove) și Maria Busuioc. Loc este pentru toți sub soare și nu numai. Și sub reflectoare. Așa că „why not?” Eu personal consider cele două voci ca fiind UNICE și total diferite ca timbru în peisajul muzical timișorean al acestui moment. Așadar i-am propus lui Florin și celorlalți membri The TM Groove aceste două nume și am primit o confirmare clară din partea lor. Bineînțeles, ne gândim la o serie frumoasă de invitați indiferent de vârstă pe viitor. Așadar, „wait our call”. Motivul e clar. Suntem toți „muzicieni de Timișoara”. Trăim într-un oraș cosmopolit. Vrem să impunem standarde cât putem noi de înalte, dar și să ne bucurăm la rândul nostru de talentul și dăruirea colegilor de breaslă. Vrem să promovăm ideea că în Timișoara se cântă foarte bine live. Nu doar bine, ci și diversificat. Și nu în ultimul rând, că Timișoara are destui artiști frumoși ce pot susține concerte, happening-uri sau, de ce nu, evenimente de tot felul. Input există. De asta suntem convinși. Familia Muzicală THE TM GROOVE (MARIA HOJDA, voce, Florin Cvașa, Drums, Mircea Ardeleanu JR, bass, Aurel Dragalina, Keyboards și Horea Silvio Crișovan, chitară) va intra pe scenă vineri, la The Note Pub, alături de ALINA MIHOCAS și MARIA BUSUIOC . Ne vedem acolo”, ne-a declarat Horea Crișovan.

Biletele pentru acest concert costă 25 lei.

Foto: Mircea Dragu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.