Cinci ani de spectacole tematice. Aniversare pentru trupa timișoreană Peregrinii FOTO

Cinci ani de spectacole tematice. Aniversare pentru trupa timișoreană Peregrinii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-610511020">

Tinerii muzicieni care alcătuiesc trupa timișoreană Peregrinii au aniversat cinci ani de existență printr-un concert inedit desfășurat în fața Sinagogii din Cetate, locul unde a avut loc și primul concert al formației. Alături de membrii trupei s-au aflat cu acest prilej și o serie de prieteni.

Recent, bateristul formației Peregrinii, Lucas Philip Goron, elev al Colegiului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara s-a clasat pe primul loc la Olimpiada Națională de Muzică desfășurată la Craiova.

Printre spectacolele pregătite de cei de la Peregrinii s-au numărat și recitalul susținut în cadrul unui concert caritabil care a strâns fonduri pentru Mircea Parasca, unul dintre artiştii stradali ai oraşului nostru. Alături de ei la acest concert au mai cântat Corul Facultăţii de Teologie, Adrian Câmpean, Sudden Feel, Ladiszlau Meszaros, Ilie Stepan şi Horia Crişovan, Robert Hergane, George Leonard, The Phantastic Four, Corul de copii de la Liceul Waldorf, Pseudonym, Vest Phoenix Cover, Emanoil Constantin și şi Vedic.

Tinerii muzicieni care alcătuiesc trupa Peregrinii au pregătit o serie de concerte tematice, inclusiv un remember al anilor 1930 – 1940 inclus în seria de evenimente Școala Barzilor. Următoarul concert al trupei va avea loc în 5 mai în Amfiteatrul din Piața Sfântul Gheorghe, evenimentul find o lecție de istorie însoțită de muzică LIVE și coregrafie, un spectacol interactiv organizat în cadrul Zilelor Cartierului Cetate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.