Consiliul Județean Timiș se oferă să fie ”exterminator” pentru țânțarii și șobolanii...

Consiliul Județean Timiș se oferă să fie ”exterminator” pentru țânțarii și șobolanii din Timișoara. Care este condiția

0
DISTRIBUIȚI

Contractul de dezinsecție și deratizare pentru Timișoara nu a fost încă semnat, ]ntreaga chestiune fiind și afectată de controverse. Locuitorii din județul Timiș nu vor avea însă probleme cu țânțarii și cu rozătoarele în cursul acestei veri.


Asta pentru că, prin Aviația Utilitară, Consiliul Județean Timiș pune la dispoziția primăriilor din județ servicii de dezinsecție și deratizare. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a declarat astăzi că „dezinsecția în județ depinde de fiecare unitate administrativ-teritorială. Noi ca și societate (…) Aviația Utilitară (…) putem să venim în sprijinul lor, să solicităm contra cost sumele pentru a face dezinsecție aeriană”.

Licitația pentru contractarea serviciilor de dezinsecție și deratizare în Timișoara este programată pentru data de 30 mai. Dacă lucrurile se petrec ca în trecut și licitația va fi contestată, Timișoara ar putea avea totuși dezinsecție, chiar dacă funcționarii din primărie nu vor să semneze pentru contractarea unui operator care să presteze servicii până la finalizarea licitației. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, spune că este pregătit să ofere servicii de deratizare și dezinsecție primăriei. „Dacă ni se solicită de către Primăria Timișoara și se încheie un contract, sigur că da”, a explicat Dobra. Trebuie spus că o astfel de ofertă a fost făcută de conducerea CJ Timiș și în anii trecuți, însă Primăria Timișoara nu i-a dat curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.