Colterm și Primăria Timișoara, obligate de instanță să plătească noi despăgubiri uriașe....

Colterm și Primăria Timișoara, obligate de instanță să plătească noi despăgubiri uriașe. Ce se întâmplă în fiecare zi

0
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a decis ca SC Coleterm SA și Primăria Timișoara să plătească, din nou, despăgubiri uriașe. Romenergo SA a reclamat faptul că societatea de termoficare nu a vrut să achite lucrările suplimentare efectuate, iar instanța i-a dat dreptate. În această situație, Tribunalul Timiș a decis ca municipiul să plătească suma de 4.757.089,17 lei +TVA.

De asemenea, la această sumă se adaugă dobânzi moratorii și rata inflației până la achitarea totală a debitului principal.


Numai până la data introducerii acțiunii în instanță, 9 iulie 2015, municipalitatea avea de plătit suplimentar aproape 120.000 de lei, iar suma a crescut și crește în fiecare zi. Primăria Timișoara a fost obligată să achite și cheltuielile de judecată ale reclamantei – 98.664,47 lei. 

La rândul ei, Romenergo a fost obligă să-i plătească firmei Mecanoenergetica SA, intervenient in dosar, suma de 1.350.155,81 lei+TVA, sumă ce reprezintă contravaloarea lucrărilor de recondiţionare rotori, cu dobânzi legale calculate de la data scadenţei acestei sume şi până la achitarea integrală a debitului.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.