Concert acustic cu Sarmalele Reci la Salonul de Carte Bookfest de la...

Concert acustic cu Sarmalele Reci la Salonul de Carte Bookfest de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația Sarmalele Reci vine în premieră la Salonul de Carte Bookfest Timișoara, pe 19 aprilie, de la ora 19.00, cu un inedit concert acustic.

Membrii trupei vor interpreta cele mai cunoscute titluri marca Sarmalele Reci, reorchestrate pentru instrumente acustice (chitară acustică, mandolină, pian, acordeon).


Astfel, fanii și prietenii vor putea redescoperi repertoriul Sarmalelor Reci în noi sonorități: rock, blues, jazz, balade, improvizație și o interacțiune insolită cu publicul.

Sarmalele Reci s-a lansat în anul 1993, iar în prezent este formată din Zoltan Andras (voce), Emil Viciu (chitară), Gabriel Drăgan (tobe), Mircea Laszlo Horvath (claviaturi) și Vlady Săteanu (chitară bas).

Anul trecut, trupa care a strălucit dintotdeauna în sărăcăcioasa scenă pop – rock autohtonă mai ales prin versurile lor inspirate, a susţinut două concerte la Manufactura, recitalurile fiind apreciate aşa cum se cuvine de un public care „gustă“ din plin muzica formaţiei care are la activ opt materiale discografice. Zoltán András şi băieţii care alcătuiesc „gaşca“ Sarmalele Reci reușesc de fiecare dată să surprindă cu texte teribil de inspirate completate cu instrumentaţii rock – ska – punk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.