Concert cu Smiley și artificii la finalul Pedalării de Primăvară, la Timișoara....

Concert cu Smiley și artificii la finalul Pedalării de Primăvară, la Timișoara. Verde pentru Biciclete sărbătorește zece ani

0
DISTRIBUIȚI

cochete pe biciclete

Iubitorii mersului pe două roți sunt invitați să participe, la mijlocul acestei luni, la tradiționala Pedalare de Primăvară, pe străzile Timișoarei. Acțiunea este organizată, în fiecare an, de Verde pentru Biciclete, care sărbătorește în 2018 un deceniu de existență.

“În ultimii 10 ani, “Pedalarea de Primăvară” a marcat mereu un nou sezon de pedalări organizate sub umbrela Verde pentru Biciclete – anul acesta ne-am propus să organizăm o adevărată petrecere, pe data de 14 aprilie. Adunarea biciliștilor o să aibă loc, ca în fiecare an, la Casa Verde pentru Biciclete pe platforma Timco. Dj-ul Armies și Mc-ul Bogdan Nicolai vor face echipă bună și vor da startul, de la ora 17.30, la pedalarea de 10 km prin Timișoara, care urmează să se încheie în Piața Victoriei”, transmit organizatorii pedalării.

De asemenea, în Piața Victoriei va avea loc, începând cu ora 19.00, un concert al trupei Phaser, care va fi urmat de un recital susținut de Smiley. Petrecerea se va încheia în jurul orei 21.30 cu un foc de artificii lansat din Parcul Central.

Până în data de 14 aprilie, când are loc Pedalara de Primăvară, voluntarii Verde pentru Biciclete îi invită pe timișoreni să le viziteze pagina de Facebook, unde sunt pregătite zece concursuri cu premii oferite de branduri locale.

“Anul acesta, Verde pentru Biciclete sărbătorește un deceniu de existență – 10 ani în care am învățat alături de comunitatea locală regulile unui joc pe care îl jucăm zi de zi.


În toți acești ani am avut alături de noi bicicliști cu experiență și începători, zeci de voluntari, parteneri care s-au alăturat cauzei și care și-au dorit, cel puțin la fel de tare ca noi, să fie parte din transformarea în bine a orașului – le suntem tuturor recunoscători și suntem gata să ducem misiunea de a face din Timișoara un oraș unde bicicleta este cu adevărat un mijloc de transport alternativ mai departe. În acest sens, echipele de voluntari VpB au început să deruleze proiecte care vizează îmbunătățirea calității infrastructurii locale, cursuri de educație rutieră pentru bicicliști și campanii de conștientizare destinate șoferilor”, a afirmat Ana Munteanu, coordonatul Verde pentru Biciclete.

În ultimii zece ani, peste 17.000 de numere de bicicliști au fost împărțite timișorenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.