Concert Smiley, “Pedalarea de Primăvară” și multe surprize la aniversarea a 10...

Concert Smiley, “Pedalarea de Primăvară” și multe surprize la aniversarea a 10 ani de Verde pentru Biciclete, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

verde pentru biciclete

Iubitorilor mersului pe două roți li s-au pregătit o mulțime de surprize, sâmbătă, de Verde pentru Biciclete, care sărbătorește zece ani de existență.

Pentru început, bicicliștii sunt invitați la tradiționala “Pedalare de Primăvară”. Adunarea va fi, începând cu ora 16.00, pe Platforma Timco de pe str. Circumvalațiunii, unde Mc-ul Bogdan Nicolai, împreună cu Dj Armies vor avea grijă ca participanții să înceapă cu dreptul petrecerea “VpB10”. Tot aici participanții vor putea să-și spele bicicletele la un cort, unde fiecare spălare de bicicletă se transformă într-o șansă pentru o persoană fără posibilități să primească o bicicletă nouă.

La standul organizat de Teatru Verde bicicliștii vor putea să-și decoreze cu flori colorate bicicletele, în timp ce echipa SmartFit va oferi măsurători gratuite și cântăriri complexe care îi vor ajuta pe participanți să afle structura corpului în momentul de față și ce pot face pentru a o îmbunătăți. Toți cei prezenți vor putea pleca cu amintiri de la cabina de photo booth, iar cei interesați de regulile rutiere aplicabile bicicliștilor sunt așteptați la biroul Info VpB, unde un voluntar o să le ofere toate detaliile.

De la ora 17.30 se dă startul pedalării pe traseul: Platforma Timco >înainte pe Calea Circumvalațiunii > Calea A.I.Cuza > sens giratoriu Piața Marasti > Str.


Oituz > sens giratoriu Punctele Cardinale > Str. Hector (contrasens) > prin bastionul Maria Theresia (contrasens) > Bd. I.C.Brătianu > Str. Michelangelo > pasajul Michelangelo prin sensul giratoriu > Bd. C.Coposu (intoarcere la Parcul Poporului> Bd. C.Coposu > trecere pe deasupra pasajului Michelangelo > Bd. V.Parvan > la stanga pe Bd. M.Viteazu (contrasens) >întoarcere în piața N.Bălcescu > Bd. M.Viteazu (contrasens) >Pod Mihai Viteazu > Str. 20 Decembrie 1989 > Bd. Regele Ferdinand > Bd. Republicii > Str. Sf Ioan> Str. Victor Vlad Delamarina > Str. Marasesti > Piața Victoriei.

La ora 18.30, biciliștii sunt așteptați în Piața Victoriei, unde va avea loc concertul celor de la Phaser, urmând ca de la ora 20.30 să urce pe scenă Smiley. Petrecerea se încheie la ora 21.30 cu un foc de artificii lansate din Parcul Central și cu un mare “La mulți ani, Verde pentru Biciclete – La mulți ani Timișoara!”.

“Pentru buna desfășurare a evenimentului copiii sub 14 ani pot participa la eveniment doar însoțiți de un adult, iar pentru cei mai mici iubitori de bicicletă, îi rugăm pe părinți să folosească scaune speciale pentru bicicletă omologate. Posesorii bicicletelor cu roți ajutătoare sunt așteptați cu drag la punctul de start și finish, dar nu recomandăm parcurgerea traseului de către juniori. În cele din urmă, facem un apel către toți conducătorii de autovehicule aflați în trafic pe traseul pedalării, sâmbătă, între 17.30 și 18.30, să fie răbdatori și cooperanți atât cu echipajele Poliției Române cât și cu voluntarii VpB”, transmite Verde pentru Biciclete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.