Concerte acustice departe de betoanele orașului, în cadrul seriei de evenimente Moon.Light...

Concerte acustice departe de betoanele orașului, în cadrul seriei de evenimente Moon.Light FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1727017868">

Melomanii îndrăgostiți de natură vor avea parte de evenimente ce vor oferi experiențe deosebite în cursul acestei veri. Totul se va desfășura în cadrul unei serii de întâmplări derulate sub exoticul nume „Moon.Light“, departe de betoanele fierbinți ale orașului, într-un peisaj de vis aflat la aproximativ 50 de kilometri de Timișoara, în incinta locșorului pe care organizatorii l-au botezat „The Village“. Evenimentele acustice incluse în această serie se vor desfășura la Buzad, aflat la poalele Dealurilor Lipovei, unde, inspirați de frumosul din natură împletit cu tradițiile încă păstrate aici, în zona Bogdei, organizatorii au pus la cale un „sătuc“ ce include o casă bătrânească cu credenț și două terenuri croite special pentru relaxare.

Acțiunile nășite de cei de la Essential Experience debutează în data de 19 mai cu un concert acustic susținut de membrii trupei Subcarpați. Dincolo de atmosfera concertelor obișnuite, organizatorii promit un foc de tabără și o experiență „altfel“, minunatele peisaje din zonă adăugând un plus de șarm unei seri prozaice. La fața locului va exista și o zonă de camping, astfel încât cei prezenți se vor putea să se bucure și de un after – party. Celelalte concerte programate pentru această vară vor fi susțiute de Omul Cu Șobolani (23 iunie), Implant Pentru Refuz (21 iulie), Blazzaj (15 septembrie) și Luna Amară (6 octombrie). Biletele pentru concerte costă 50 lei pentru fiecare recital, existând posibilitatea de a achiziționa și un abonament valabil pentru toate concertele la prețul de 200 lei.
„Village-ul este la o distanță egală de Timișoara și de Arad. Ne dorim să aducem orășenii către autenticitate, real, natură, să-i scoatem un pic din filmul Facebook. Aici nu este semnal. Poate nu ne avantajează lucrul ăsta ținând cont că oamenii nu-și vor da check in. Ne dorim să oferim o experiență ruptă de realitate și întoarcere către oameni, în primul rând. O împrieteneală cu artiștii. Vrem ca oamenii să simtă vibrația locului și să beneficieze de o experiență faină. Evenimentele vor debuta de la ora 18.00 și se vor termina a doua zi spre prânz și va fi amenajat și un camping. Vor exista toate facilitățile să te simți bine plecat din confortul casei tale.

Vrem să ne păstrăm autentici, să scăpăm oamenii de Facebook și online-uri. Va fi un setup simplu și de efect. Prin evenimentele pe care le facem ne dorim să conștientizăm oamenii de importanța susținerii actului artistic. Nu vom face evenimente gratuite, e cel mai dăunător lucru pentru acest oraș. Prin gratuități, mor toți organizatorii de evenimente. Drept urmare, avem o ciupercărie de evenimente de prost gust, gratuite și apreciate de oameni pur si simplu pentru că nu se plătește bilet. Suntem pregătiți să le oferim oamenilor experiențe esențiale “, spune Cristian Philipp, din partea organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.