Succes mare pentru SCM Politehnica la București. Alb-violeții au revenit și s-au...

Succes mare pentru SCM Politehnica la București. Alb-violeții au revenit și s-au impus la lovituri de departajare în primul duel din play-off cu CSM

0
DISTRIBUIȚI
Foto: athivă

SCM Politehnica a oferit un nou meci pe muchie de cuțit, de această dată în primul duel din play-off cu CSM București pentru un loc în semifinalele campionatului. După 60 de minute scorul a fost egal: 25-25, după o reușită egalizatoare a timișorenilor. Meciul s-a decis la lovituri de la 7 metri, acolo unde portarul Adam Savic și-a confirmat forma, a apărat două execuții, și alb-violeții au învins cu 29-28, având acum un 1-0 la general!

Prima parte a întâlnirii din Sala ”Rapid” s-a încheiat sub semnul echilibrului deși gazdele au avut un avantaj de patru goluri după 15 minute. A fost din nou tensiune pe margine, unde protestele i-au adus un ”galben” lui Pero Milosevic. Peste opt minute Marjanovic și-a adus echipa la doar un gol distanță în spatele CSM-ului. Scenariul s-a repetat până la pauză.


De la -3, bănățenii s-au apropiat la doar un gol.

În partea secundă SCM Poli a preluat pentru prima dată conducerea prin reușita lui Fenici din minutul 32, mai mult, gazdele au suferit și o eliminare temporară. Cele două pretendente la un loc în Top 4 și-au aruncat apoi lovituri una după alta. Bucureștenii păreau să iasă mai bine din contre. Revenind în avantaj pe fondul unor ratări mari ale oaspeților. 18-15 era scorul în minutul 41, după golul lui Georgievski. Dar bănățenii au rămas în meci, apropiindu-se din nou la o lungime de adversar. Poli nu a schimbat lucrurile iar între minutele 45 și 54 a repetat revenirea de la -3 la -1. Mai mult, cu patru minute rămase din meci Orbovic egalează în inferioritate: 23-23. Din păcate după acest moment gazdele au revenit încă o dată pe tabelă (+2). Când mai erau 55 de secunde Fenici reduce la 24-25 dezavantajul și finalul rămâne aprins. După ultimul time out CSM-ul ratează atacul și providențialul Orbovic trimite meciul la lovituri de la 7 metri.

Savic a fost portarul mai inspirat în final, colegii săi nu au ratat iar el a apărat două execuții, inclusiv ultima, trimisă neinspirat de Sașa Marijanac. Formația lui Pero Milosevic are acum șansa de a tranșa disputa pe teren propriu.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic 6 goluri, K. Milosevic 3, Lasica 2, Marjanovic 5, Cîmpan 2, Șania 2, Fenici 8, Santeiu 1.

Lovituri de la 7 metri: Șomlea (Dinamo) ratează, Tiumentsev 26-26, Robledo 27-27, Goce 28-28, Marijanac ratează / Marjanovic (Poli) înscrie: 25-26, K. Milosevic 26-27, Orbovic 27-28, Cîmpan 28-29.

Partida cu numărul 2 va avea loc joi, de la ora 17.30, în Sala ”Constantin Jude”. Iar dacă va fi nevoie de ”decisiv” acesta se va disputa duminica viitoare, la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.