Dacă nu îi pot amenda, curăţă în locul lor. Poliţia Locală a...

Dacă nu îi pot amenda, curăţă în locul lor. Poliţia Locală a strâns munți de gunoaie de pe malurile Begheiului

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii locali din Timişoara au început curăţenia de primăvară. Aceștia au ieşit pe teren, în acest weekend, nu pentru a da amenzi, ci pentru a face curăţenie în locul celor pe care ar trebui să îi sancţioneze.

Direcţia Poliţia Locală anunţă printr-un comunicat postat pe Facebook că „Polițiștii locali au organizat în cursul zilei de sâmbătă o nouă acțiune de voluntariat pentru igienizarea malurilor Begăi de deșeurile abandonate de cei certați cu legea și cu bunul simț.


La acțiune au participat 19 polițiști locali de la mai multe servicii și birouri aflați în timpul liber, precum și reprezentanți ai Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei și din cadrul Apelor Române Banat care au venit în ajutor cu o platformă pentru a strânge mai ușor gunoaiele de pe luciul apei. Acțiunea s-a desfășurat în zona Uzina de Apă – Neptun, unde s-a constatat, inclusiv în timpul patrulărilor efectuate de polițiștii locali din cadrul Biroului de Patrulare Navală, care au patrulat pedestru pe malurile Begăi în perioada sezonului rece, că există cantități semnificative de deșeuri, dar și alte nereguli”. Poliţia Locală mai anunţă şi că agenţii au reciclat deşeurile ridicate în timpul acţiunii de salubrizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.