Decizie de ultimă oră a Jandarmeriei după bătaia cu suporterii ASU Poli...

Decizie de ultimă oră a Jandarmeriei după bătaia cu suporterii ASU Poli de la derby-ul cu UTA

0
DISTRIBUIȚI

Derby-ul dintre UTA și ASU Poli, care a avut loc la Șiria, ieri, nu s-a terminat fără incidente. La pauza meciului, fanii timișoreni, care nu au fost lăsați să intre pe stadion, s-au luat la bătaie cu jandarmii.

Vă reamintim că pe stadionul din județul Arad s-a permis accesul a doar 70 de suporteri alb-violeți. Însă, fanii timișoreni au cumpărat 350 de bilete, astfel că s-au deplasat în număr mare la Șiria, doar că nu au fost lăsați să intre la meci, fiind ținuți într-un “țarc” instalat de jandarmi.

La pauză, suporterii alb-violeți au încercat să rupă dispozitivul de jandarmi, astfel că au început să arunce cu diferite obiecte, inclusiv cu gardurile montate în jurul lor.


Jandarmii au ripostat folosind gaze lacrimogene.

În semn de protest față de faptul că suporterilor nu li s-a permis să asiste la derby, jucătorii de la ASU Poli s-au retras de pe teren după o oră de joc.

Reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, care a asigurat măsuri de ordine publică la meciul de fotbal de la Șiria, alături de jandarmi din Arad, a confirmat pentru PRESSALERT.ro că au fost luate primele măsuri în urma incidentelor de ieri. Astfel, aseară, unul dintre suporterii alb-violeți a fost amendat cu 500 de lei, plus că acesta are interdicție de intrare pe stadion timp de un an. Urmează să fie sancționați și alți suporteri.

“O singură sancțiune a fost aplicată aseară, de 500 de lei, împreună cu o măsură complementară de interzicere a accesului într-o arenă sportivă similară timp de un an. Dar pe parcurs urmează să se ia și alte măsuri, să se analizeze situația. Persoana sancționată a încercat să atragă mai multe persoane să tulbure liniștea publică. O să urmeze și alte sancțiuni, după ce situația va fi analizată”, ne-au declarat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă Timișoara.

Foto: Digi Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.