Deputat de Timiș: „Acești bezmetici aflați la putere, de dragul unor modificări...

Deputat de Timiș: „Acești bezmetici aflați la putere, de dragul unor modificări la legile justiției, ne vor duce în regres” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Pavel Popescu

Deputatul PNL de Timiș Pavel Popescu vede de-a dreptul ridicolă situația în care s-a ajuns în Parlamentul României. Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE de aseară, acesta și-a argumentat punctul de vedere, spunând că momentul dificil este cauzat de deciziile pe care le ia coaliția majoritară PSD-ALDE.

„Comisia juridică nu este una suficient de bună să se ocupe de tot ce înseamnă legi ale justiției din punctul lor de vedere, astfel că s-a decis nevoia de o comisie specială. Situația este gravă, ajungem să ne ocupăm în Parlamentul României de niște mizerii de subiecte, iar în istoria parlamentului nu s-a mai întâmplat ceva atât de absurd”, a specificat Pavel Popescu, aflat în studioul HDV.

Trendul în care ar evolua firesc România este unul pozitiv, crede deputatul PNL, însă există factori interni care „abat” țara de la drum.


„Dacă noi am fi astăzi la un T0, și dacă nu facem nimic România ar trebui să crească conform evoluției naturale. Ceea ce mă înspăimântă pe mine e că acești bezmetici aflați la putere, de dragul unor modificări la legile justiției, de dragul reglementărilor de conturi între ei, ne vor duce în regres”, a spus Pavel Popescu.

Proiectele de schimbare a Codului Penal și Codului de Procedură Penală au fost atacate de președintele Klaus Iohannis, care a spus că este inadmisibil ca anumite prevederi să fie modificate cu dedicație. Întrebat care este atmosfera din Parlamentul României, invitatul PRESSALERT LIVE a spus că „temerea mea și sentimentul pe care-l am în parlament e că ne-am cam obișnuit cu modul acesta de lucru. Te duci, ai o intervenție și ți se taie microfonul. Nesimțire ca a lui Iordache nu am văzut niciodată. Ca parlamentar vreau să îmi susțin o alocuțiune, însă mi se taie microfonul. Nu pot spune nimic, nu-mi pot exercita mandatul. Pot să calce în picioare, să facă absolut tot ce își doresc”. Cu toate acestea, Pavel Popescu a fost de părere că „tot ce înseamnă sesizări pe legile justiției la Curtea Costituțională, s-au întors în parlament datorită PNL-ului. Am sesizat Curtea Constituțională, pentru că avem o echipă de juriști în fața cărora mă aplec”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.