Deputatul Pavel Popescu: „Am intrat în politică pentru Dacian Cioloș”. De ce...

Deputatul Pavel Popescu: „Am intrat în politică pentru Dacian Cioloș”. De ce crede că Mișcarea România Împreună nu va lua din electoratul PNL VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Figură nouă pe scena politică românească, deputatul Pavel Popescu a fost invitat la PRESSALERT LIVE, unde a vorbit despre ceea ce l-a determinat să dea curs invitației PNL de a intra în partid. Deși nu face parte din noul partid înființat de Dacian Cioloș, Popescu a admis că fostul premier al României este modelul pe care l-a urmat.

„Am intrat în politică pentru Dacian Cioloș și modelul său de politician, pentru un astfel de politician. Aș fi ipocrit să zic că am intrat ca un mare liberal. Aici sunt că nu aș fi putut să mă identific cu o altă gândire. Chiar dacă am făcut parte din Platforma România 100, săptămâna trecută mi-am dedicat loialitatea față de PNL”, a declarat deputatul Pavel Popescu la PRESSALERT LIVE. Deși mulți susțin că noua formațiune va ”mușca” din electoratul liberal, invitatul PRESSALERT LIVE este de altă părere.


„Nu cred că Cioloș, partidul său, va putea rupe din PNL. Și sper să nu fie ținta lor. Există o masă de electorat nevotantă, pe care partidele clasice nu au reușit să o acceseze. Media prezenței electoratului cu drept de vot a fost de 48%-50%. Deci, cealaltă jumătate nu votează. Toate partidele s-au bătut ca hienele pe un hoit mort, fără a crea în mod inovativ o alternativă corectă pentru acel electorat scârbit de politică”, a explicat deputatul Pavel Popescu.

Popescu susține că a sperat până în ultima clipă la faptul că fostul premier va avea ca opțiune PNL-ul. „Inclusiv după parlamentare au fost discuții concrete referitoare la venirea lui Cioloș în PNL. Speram că se va întâmpla”, a specificat Popescu. Întrebat care este motivul pentru care crede că Cioloș a avut altă opțiune, acesta a ales să-i folosească vorbele, spunând că: „așa cum spune el, nu este pregătit să se scufunde în mocirla politicii. Nu aceea care te mânjește ca politician și te face părtaș la furtul național. Știți ce înseamnă mocirlă? Să te duci în Parlamentul României și să-ți ceri dreptul când vezi un șmecheraș ca Iordache”, a spus Pavel Popescu.

USR-ul este, mai degrabă, din punctul de vedere al invitatului PRESSALERT LIVE, un partid care subțiază electoratul național-liberalilor. „Poziția PNL este una foarte simplă. Am plecat de la 22%. Acum suntem, cu tărie spun, undeva la peste 30%, pe vot anti-PSD. Am pierdut masiv din cauza USR și am făcut-o din anumite motive. Am avut o campanie electorală șubrezită, am avut acest du-te, vino, cu premierul Dacian Cioloș”, crede Pavel Popescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.