Deputatul Pavel Popescu: „Mă voi lega cu lanțuri de poarta Parlamentului României”....

Deputatul Pavel Popescu: „Mă voi lega cu lanțuri de poarta Parlamentului României”. Ce angajament și-a luat față de ATCCE 2021

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Pavel Popescu, invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, a surprins cu o declarație prin care a admis că este capabil de reacții mai puțin întâlnite, în cazul în care, în viitorul apropiat, Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 nu va primi sprijin din partea Guvernului României.

„În cel mai rău caz, m-aș lega cu lanțuri de poarta Parlamentului României, dacă guvernul nu va aloca chiar nimic în următoarele luni pentru Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021.


Ar fi o metodă exagerată de a protesta, dar am ajuns la un an de zile în care interpelez, întreb și sunt mințit”, a spus Pavel Popescu, aflat în studioul HDV.

Referitor la nevoia asociației de a se muta într-un alt sediu mult mai spațios, încăpător pentru toată echipa, Popescu a admis că: „astăzi am aflat de speța sediului asociației și am să pun în discuție. Îmi iau angajamentul pe acest subiect”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.