Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean: Încercarea PSD de purificare a lui Iliescu, bătaie...

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean: Încercarea PSD de purificare a lui Iliescu, bătaie de joc la adresa martirilor Revoluției

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Timiș Ben-Oni Ardelean aduce o serie de acuzații dure la adresa PSD. Liberalul spune că social-democrații fac tot ce le stă în putere pentru a tergiversa cercetările în dosarul Revoluției, acolo unde fostul lider al PSD Ion Iliescu a fost pus sub acuzare.

„Cei de la PSD încearcă să îl purifice pe Ion Iliescu acuzând că nu s-a început de unde trebuie, că după 30 de ani se mai face justiție, deși le-am explicat că după Holocaust se face dreptate și la 80 de ani.


Asistăm din nou la o crasă distorsionare a adevărului la o încercare de ascundere a acestuia, la o înjosire a celor care au luptat și o bătaie de joc la adresa celor care au murit în luptă. Pe toate canalele se încercă extrem de vehement o luptă împotriva celor are încearcă să afle adevărul vizavi de ceea ce s-a întâmplat la Revoluție. Această încercare de purificare a lui Ion Iliescu mi se pare o bătaie de joc la adresa bunului simț, a moralității și a adevărului în acest moment”, a declarat deputatul Ben-Oni Ardelean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.