„Din inimă, pentru viaţă”. Mămicile din Timișoara se mobilizează pentru a dona...

„Din inimă, pentru viaţă”. Mămicile din Timișoara se mobilizează pentru a dona sânge

0
DISTRIBUIȚI

O nouă acțiune de donare de sânge are loc la Timișoara, fiind organizată de mai multe mămici din oraș, care s-au mobilizat pe un grup creat de Facebook. Astfel, luni, 23 aprilie, „Mămici mai tari ca Google” desfășoară a treia ediție a evenimentului „Din inimă, pentru viață”.

Campania a fost inițiată în urmă cu doi ani, pe rețeaua de socializare, de către un grup de mame, ca un răspuns la numărul mare de solicitări de sânge ce apăreau ȋn mediul online, pentru diverse persoane care aveau nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală sau de o transfuzie.

Acțiunea are loc la Centrul Medical Orthopedics, între orele 08.30 – 12.30, unde reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină vor fi prezenţi pentru a recolta sânge.


În total, peste 40 de membre ale grupului de Facebook „Mămici mai tari ca Google”, alături şi de câţiva tătici, vor dona sânge pentru a salva o viaţă.

„Ştiind că sute de persoane au nevoie, zi de zi, de sânge pentru a rămâne în viață, pentru a trece cu bine peste intervenții chirurgicale sau a face faţă unor proceduri medicale dificile, cum sunt cele din categoria afecțiunilor oncologice, numeroase mămici au răspuns prezent şi s-au arătat dornice să ajute. Unele dintre ele au fost nevoite să renunţe din cauza unor probleme medicale, ȋn care donarea de sânge nu este permisă; altele dintre ele sunt deja fidele acestui eveniment, fiindu-ne alături şi la ediţiile precedente”, au transmis organizatorii acțiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.