Directorul Spitalului Județean Timișoara, premiat în cadrul unei gale a elitelor medicale:...

Directorul Spitalului Județean Timișoara, premiat în cadrul unei gale a elitelor medicale: “Mă obligă să țin ștacheta sus”

0
DISTRIBUIȚI

Marius Craina, directorul Spitalului Județean Timișoara, a fost premiat, la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul unei importante gale, pentru întreaga sa activitate managerială în fruntea celei mai mari unități medicale din vestul țării. Astfel, medicul timișorean a primit premiul “Hipocrate”, la ediția a III-a a “Galei Elitelor Medicale Transilvane”.

“Aseară (n.r. joi), la Cluj, în cadrul “Galei Elitelor Medicale Transilvane”, ediţia a III-a 2018, mi-a fost acordat premiul “Hipocrate” pentru întreaga mea activitate managerială de la Spitalul Clinic Județean de Urgență “ Pius Brînzeu” Timișoara.


Acest eveniment de mare ținută, de departe cea mai importantă gală a primăverii din domeniul sănătății, a întrunit, poate, cei mai performanți medici, farmaciști, asistenți medicali, stomatologi și cele mai valoroase cadre universitare din România”, a scris Marius Craina, pe pagina sa de Facebook.

Medicul a precizat că dedică acest premiu angajaților din Spitalul Județean Timișoara și consideră că distincția este “rezultatul unui efort comun”.

“Doresc să mulțumesc organizatorilor și tuturor membrilor din juriu, care s-au oprit asupra persoanei mele și au analizat rezultatele muncii mele de la Spitalul Clinic Județean de Urgentă Timișoara. Și, nu în ultimul rând, vreau să dedic acest premiu, care mă onorează dar, în același timp, mă și obligă să țin ștacheta sus, tuturor colegilor mei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, atât personalului medical cât și non-medical, fără de care astăzi nu aș fi fost aici, în fața dumneavoastră. Această distincție este, fără nicio îndoială, rezultatul unui efort comun! Vă mulțumesc din suflet! Este o adevărată onoare să fiu coleg cu voi”, a spus Marius Craina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.