Distracţia cu amenzi se ţine. Flori rupte pe Michelangelo şi motoare turate...

Distracţia cu amenzi se ţine. Flori rupte pe Michelangelo şi motoare turate la stadion, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Iubitorii de adrenalină care şi-au făcut un obicei din a tura motoarele în jurul Stadionului Dan Păltinişanu şi a Pasajului Michelangelo din Timişoara s-au ales, în acest weekend, cu amenzi usturătoare. Poliţia Locală Timişoara a făcut un control în zona Stadionului Dan Păltinișanu și pe Aleea FC Ripensia până spre Podul Michelangelo.

„Au fost depistați și sancționați trei conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, din Timișoara, care au turat motoarele tulburând liniștea publică și au făcut drifturi în zona menționată.


Cu ocazia patrulărilor efectuate tot în nopțile trecute, un bărbat a fost surprins pe Podul Michelangelo, rupând flori din ghivecele amplasate în zonă, motiv pentru care a fost sancționat cu 2000 lei conform HCL 371/2007. Polițiștii locali atrag atenția celor care se ocupă cu astfel de îndeletniciri că atât turarea motoarelor, efectuarea de drifturi, cât și deteriorarea materialului dendrofloricol se sancționează drastic și să evite săvârșirea unor astfel de fapte pentru a nu fi sancționați”, a informat Poliţia Locală. Tinerii s-au ales cu amenzi cuprinse între 800 şi 2.5000 de lei.

Foto: Poliţia Locală Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.