dm drogerie markt investește din nou în Timișoara (P)

dm drogerie markt investește din nou în Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-246430924">

dm drogerie markt marchează cei 10 ani de activitate pe teritoriul României, prin construirea unui nou sediu și a unui centru de distribuție în Timișoara și crearea a peste 300 de noi locuri de muncă.

Înființată în anul 1973, în Karlsruhe (Germania), compania dm drogerie markt s-a extins  de-a lungul timpului, în 13 țări: Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, România, Serbia, Slovacia,Slovenia și Ungaria. Cu aproape 3.500 de magazine și 60.000 de angajați la nivel european, compania a avut în anul 2017, o cifră de afaceri, la nivel de concern, de peste 10.259 milioane euro.

Cu sediul central în Timișoara, filiala grupului dm drogerie markt GmbH a fost înființată în România în anul 2007, iar în prezent rețeaua dm deține în țara noastră peste 90 de magazine și a creat, în cei 10 ani de activitate, peste 600 de locuri de muncă.

Ca un răspuns la nevoile clienților și ale pieței în continuă dezvoltare, compania dm România a decis să-și adapteze infrastructura prin implementarea, la Timișoara, a unui proiect de investiții, care constă în dezvoltarea unui nou sediu central cu spații de birouri și un modern centru de distribuție, în Calea Șagului.

« Au început lucrările de construcție al noului sediu și al centrului de distributie dm drogerie markt, iar în toamna anului 2018 acestea își vor deschide porțile pentru a aproviziona magazinele din toată țara și pentru a răspunde nevoilor de expansiune ale rețelei. Spațiul generos și modern amenajat aferent noului sediu, proiectat pentru 150 de angajați, va oferi o ambianță plăcută pentru desfășurarea activității. În același timp, clădirea va încorpora un spațiu dedicat depozitului, cu o suprafață de 12.000 de metri pătrați, proiectat pentru 250 de angajați.

Proiectul are o suprafață totală de 32.000 de metri pătrați, va asigura condițiile optime pentru dezvoltare, astfel încât să putem oferi clienților noștri cele mai bune produse și servicii. Noul centru de distribuție va contribui semnificativ la optimizarea proceselor operaționale.

Spațiul dedicat birourilor, 2.500 metri pătrați, distribuiți pe trei etaje este amenajat în concept «open-space» și include, pe lângă birouri și săli de ședințe, spații de relaxare, terasă, sală de mese și alte facilități pentru angajați. Prin realizarea acestui proiect dm drogerie markt România crează peste 300 noi locuri de muncă în Timișoara. Valoarea de investiție a proiectului este de aproape 13 milioane euro și este realizat împreună cu partenerul și dezvoltatorul nostru, compania CON-A.

Astfel se face un pas important în dezvoltarea companiei care va avea un aport major în continuarea poveștii de succes a dm drogerie markt în România ”, declară Cristian Crișan, administrator dm drogerie markt România.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.