Eugen Dogariu: „Nicolae Robu nu a înțeles ce înseamnă să fii primar”....

Eugen Dogariu: „Nicolae Robu nu a înțeles ce înseamnă să fii primar”. De ce spune senatorul PSD că actuala administrație din Timișoarei nu are strategie VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Eugen Dogariu, senatorul PSD de Timiș, se poate încadra fără nicio îndoială în „gașca” celor care, conform spuselor primarului Nicolae Robu, doresc răul Timișoarei, întrucât văd ceea ce nu funcționează nici pe departe cum ar trebui. Nu de puține ori, senatorul Eugen Dogariu a criticat actuala administrație spunând că Timișoara ar trebui să se compare cu orașe din vestul Europei.

Zilele precedente primarul Timișoarei le transmitea un mesaj contestatarilor, pe care-i îndemna să plece din oraș dacă nu le convine. Invitat la PRESSALERT LIVE, Eugen Dogariu a comentat declarațiile lui Nicolae Robu, despre care a spus că „nu a înțeles ce înseamnă să fii primar. Confundă ceea ce înseamnă administratorul orașului cu stăpânul orașului. Ultimele declarații, conflictul lui Robu cu presa, pleacă de la acest lucru, faptul că dumnealui confundă primăria cu stăpânirea acestui oraș. Confundă rolul pe care-l are”.

Plecând de la faptul că multe societăți precum STPT sau Colterm au la activ pierderi financiare enorme, Dogariu a menționat că „pe domnul primar nu l-am văzut cu nicio strategie pe această direcție sau ce consideră conducerea primăriei că trebuie să devină Colterm.


Putem discuta și de RATT (n.r – actuala Societate de Transport Public Timișoara), care este cu un picior în groapă, nu merge foarte bine, are probleme financiare majore. Nici aici nu există vreo strategie clară. Nu am văzut nimic pus în fața cetățenilor, doar un sondaj de opinie în care s-a întrebat dacă lumea e mulțumită sau nu”.

Deși surprinzător, Nicolae Robu a fost foarte critic la adresa RETIM-ului. Deși Primăria Timișoara are persoane în consiliul de adminsitrație a societății de salubrizare, primarul s-a arătat surprins de modul în care acționează RETIM. „Robu este surprins, deși există reprezentanți din partea primăriei în consiliul de administrație. Acolo nu sunt pesediști. Cred că ar trebui să afle mult mai multe și mult mai repede. Sau să impună un punct de vedere. Asta înseamnă să ai reprezentanți în consiliul de administrație. Domnul Robu are o mare problemă, întrucât este surprins de ceea ce se întâmplă, deși are reprezentanți în consiliul de administrație al societății”, a fost de părere Eugen Dogariu, invitat la PRESSALERT LIVE.

Senatorul PSD de Timiș a trimis „săgeți” către Nicolae Robu, despre care a spus că, în loc să aibă strategii pentru amenajarea spațiilor verzi, a transportului în comun sau pentru Colterm, se gândește la realizarea de „fântâni mișcătoare și cântătoare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.