Eugen Dogariu recunoaște avantajul pe care-l are Nicolae Robu pe plan local....

Eugen Dogariu recunoaște avantajul pe care-l are Nicolae Robu pe plan local. Ce spune senatorul despre o candidatură în PSD Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Eugen Dogariu, senator PSD de Timiș, este de părere că filiala din care face parte ar trebui să ia o decizie cât mai rapidă în ceea ce privește nominalizarea viitorului candidat din partea social-democraților pentru Primăria Timișoara

În calitate de invitat al jurnalistului Dragoș Boța, la emisiunea PRESSALERT LIVE de aseară, Eugen Dogariu a spus că: „trebuie să desemnăm un om cât mai repede. Sper că cei care gestionează organizația să fi înțeles din greșelile din trecut. Probabil că vor fi alegeri, iar după ce se va desemna noua structură de conducere se va merge pe strategia pentru Timișoara. Cred că în două luni sunt programate următoarele alegeri, spre sfârșitul lunii iunie, înainte de începerea concediilor”.

Eugen Dogariu a avut o perioadă de patru ani în care, din postura de prefect în Timiș, a ieșit din interiorul PSD.


În 2016 a revenit, candidând pentru funcția de senator, pe care a obținut-o. Întrebat dacă se gândește la vreo funcție în PSD Timișoara, invitatul PRESSALERT LIVE a specificat că „este o perioadă în care mă gândesc dacă voi candida pentru Timișoara. În 2012 am plecat din PSD pentru a lua funcția de prefect. Am revenit în 2016. E de revăzut dacă modul în care am reușit să lucrez cu colegii mei m-a adus la nivelul care să-mi permită o asemenea candidatură”.

Senatorul PSD a lăsat de înțeles că nu a dus niciun fel de negocieri în interiorul filialei din care face parte. „Nu cunosc aceste echipe în interiorul partidului. Nu am avut propuneri, nu am încercat să găsesc echipe, tabere. Cred că e important, indiferent dacă există sau nu, ca ele să găsească binele organizației. Cred că este bine să existe mai multe păreri, iar cea considerată cea mai corectă să câștige”, a declarat Eugen Dogariu, aflat în studioul HDV.

De altfel, Dogariu nu s-a sfiit să recunoască avantajul pe care-l are Nicolae Robu în momentul de față. „Domnul primar are un avnataj foarte mare în ceea ce înseamnă poziția de lider din Timișoara. Are avantajul și a unui consiliu local majoritar, poate să realizeze multe lucruri chiar și fără consilierii PSD. Robu a beneficiat și de plecarea lui Grindeanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.