Explicație halucinantă a primarului Robu pentru lipsa contractului de dezinsecție și deratizare...

Explicație halucinantă a primarului Robu pentru lipsa contractului de dezinsecție și deratizare în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Explicație halucinantă pentru faptul că Timișoara nu are contract de dezinsecție și deratizare, dată de primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Edilul a explicat, în cadrul conferinței de presă de astăzi de la Primăria Timișoara, că municipalitatea nu a reușit să semneze un contract pentru servicii de dezinsecție și deratizare, din cauza angajaților care refuză să își îndeplinească atribuțiile de serviciu.

„Horticultura și-a declinat capacitatea de a face față și la spații verzi și la dezinsecție.


Lucrurile se leagă destul de bine, și eu mi-am dorit să preia Horticultura, prin urmare, se organizează licitație. Și astăzi am avut o discuție cu muștruluială cu colegii mei, pentru că unii gândesc…, deși îmi e greu să folosesc cuvinte dure, îmi e greu să mă exprim fără a le folosi. Dacă se face licitație, unii nu semnează până nu intră în vigoare contractul respectiv. Dacă la licitație se face contestație, vom sta încă trei ani. Eu nu sunt dictator, eu pot să îi cert, dar nu pot să îi oblig să semneze, eu nu îi pot obliga, însă rămân și cu răspunderea că nu e în regulă să răspundă tot primarul”, a declarat Nicolae Robu astăzi.

Spre finalul confeirnței de presă, edilul-șef a declarat că i-a cerut viceprimarului Imre Farkas să se ocupe personal de problema serviciilor de dezinsecție și să gestioneze semnarea unui contract. Termenul avansat de primar pentru contractarea serviciilor este de trei săptămâni. Este vorba de un contract care să acopere perioada de până la semnarea unuia prin licitațuia care este programată pentru 30 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.