Fermierii din Timiș, invitați la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi...

Fermierii din Timiș, invitați la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad. Care sunt condițiile de participare

0
DISTRIBUIȚI

targ novi sad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 15 mai o misiune economică la Novi Sad. Astfel, agricultorii din județ sunt invitați să viziteze cea de-a 85-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură, cel mai important eveniment de profil din Serbia și unul dintre cele mai mari din Europa din domeniul agriculturii, silviculturii și pescuitului.

Vizitatorii vor putea intra în contact direct cu cei peste 1.500 de expozanți din Serbia și din alte 60 țări ale lumii, care își prezintă oferta de produse, echipamente și servicii pe spații de expunere generoase: interior – 11,000 m² și exterior – 47,000 m².

Sectorul de animale vii cuprinde 1.300 de capete, pe o suprafață de 5,000 m².

“CCIA Timiș organizează această misiune economică de vizitare a Târgului Internațional de la Novi Sad de peste două decenii.


La ediția de anul trecut, au participat 12 firme timișene și jurnaliști care au însoțit delegația de afaceri”, arată reprezentanții CCIA Timiș.

Costul deplasării este de 200 lei + TVA / persoană pentru firmele membre CCIAT și 240 lei + TVA / persoană pentru firmele nemembre. Servicii incluse: transport cu autocar pe ruta Timişoara – Novi Sad și retur, vizitare expoziție și asistență CCIAT pe durata deplasării.

Termenul limită de înscriere este data de 10 mai. Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372185230, e-mail: schirila@cciat.ro, Chirilă Sofia – referent de specialitate DRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.