Gestul incredibil făcut de un bărbat care a lovit o femeie cu...

Gestul incredibil făcut de un bărbat care a lovit o femeie cu mașina, în plină stradă

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta

Medicii de la spitalul din Lugoj au avut parte ieri de o întâmplare neobișnuită. Ei sau trezit în faţa secţiei de primiri urgenţe cu o femeie rănită grav. Victima a fost lăsată acolo de şoferul care a lovit-o într-un accident rutier şi care, ulterior, s-a făcut nevăzut, scrie lugojinfo.ro.

A urmat o mobilizare generală a oamenilor legii.


Zeci de autoturisme au fost trase pe dreapta, au fost instalate filtre de supraveghere, iar în urma înregistrărilor, vinovatul a fost identificat şi reperat pe o stradă din Timişoara, la câteva ore după accident. „Din primele cercetari, a rezultat faptul că un barbat de 41 de ani din Reşiţa, în timp ce se deplasa pe strada Coloman Walish din direcţia străzii Bucegi spre strada Huniade, a accidentat o femeie în vârstă de 62 de ani care se afla in intersecţia cu strada Romanilor şi care se pregătea să traverseze strada. După impact, şoferul a transportat victima la spital şi a plecat. Accidentul a avut loc în jurul orei 18.45, iar şoferul a fost identificat la cateva minute dupa miezul noptii”, a declarat pentru sursa citată anterior, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant in cadrul IPJ Timis.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta la audieri, însă nu a avut o explicaţie pentru faptul că a abandonat victima şi a încercat să se facă nevăzut. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără acordul autorităţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.