Sportivii din România și Bulgaria au încântat în primul weekend al competiției...

Sportivii din România și Bulgaria au încântat în primul weekend al competiției ecvestre Herneacova National Jumping. Când au loc următoarele probe GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1158921381">
Foto: Virgil Simonescu

Herneacova National Jumping a fost atracția weekendului în județul Timiș. Peste o sută de sportivi și cai cu rezultate internaționale au atras privirile bănățenilor. Printre participanții care s-au impus în probele din aceste zile se numără maestul emerit Ionel Bucur, multiplul campion național și balcani Norbert Schumann, dar și mai tânăra Dunja Al Jamal.

Marius Pintilie, cu calul Charlotown Blue, a câștigat prima probă a competiției, Dunja Al Jamal cu calul Gandalf, a fost nr. 1 la categoria 5 ani iar bulgarul Andrey Gochev cu calul Kalina, a luat aurul la 6 ani. La proba în care obstacolele au fost setate la 120 cm s-au impus: Bonev Ivaglo (Bulgaria) cu calul Cazenta, Alexandra Moraru cu calul Kyffhauser, și Dunja Al Jamal cu calul Gioconda Z (toți din România). La categoria Open (125 cm) a câștigat Ionuţ Bucur cu calul Rubens, iar la tineret s-a impus Duna Al Jamal, cu calul Gioconda. În ultima probă a zilei 2, cu obstacolele setate la 140 cm, s-a impus tot un sportiv autohton, Norbert Schumann cu calul Clearwater S.

Ieri, ziua a început cu o victorie pentru Ştefan Ailoaie, cu calul Rândunica. La categoria 5 ani au fost premiați Dunja Al Jamal cu calul Gandalf, și Emma Butucă, cu calul Sandra. Obstacolele au fost apoi setate la 115 cm, unde bulgarul Andrey Gochev, cu calul Kalina, și-a însușit locul 1 la categoria 6 ani. Ştefania Stoica, cu calul Clearwater S, s-a impus la copii, iar la open același Ionuţ Bucur, cu calul Rubens. Alți câștigători au fost: Aron Jakab cu calul Shaquidam (130 cm, open); Bianca Caraiman cu calul Sir de Beau Soleil (130 cm, tineret); bulgarii Ivaglo Bonev, cu calul Nimbos (125 cm, 7 ani), Aleksandra Arabadjieva cu calul La Fiola Piccola (125 cm, amazon), și Ivano Angelova cu calul Excelent View (125 cm, juniori). Ultima probă, la care obstacolele au fost setate la 140 cm, a fost acontată de Ionel Bucur, cu calul Cassius.

A doua parte a competiției Herneacova National Jumping va avea loc în weekendul următor, 20–22 aprilie, între orele 9.00 şi 19.00. Intrarea la eveniment e gratuită. Valoarea totală a premiilor oferite e de 67.600 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.