Hoții au dat lovitura din nou pe drumurile naționale din vestul țării....

Hoții au dat lovitura din nou pe drumurile naționale din vestul țării. Ce au putut fura FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Hoții continuă să dea atacul pe drumurile naționale din vestul țării. După ce în urmă cu câteva zile au reușit să fure o parcare întreagă, în această săptămână, au făcut să dispară stâlpi și indicatoare rutiere, dar și elementele din cadrul unei alte parcări.

“«Pierdut» stâlpi cu indicatoare rutiere și elementele din cadrul unei parcări! Echipele Secției de Drumuri Naționale Deva au sesizat că pe sectorul DN 74 Mihăileni – Buceș au dispărut 14 stâlpi și indicatoarele rutiere aferente.


Printre acestea, indicatoarele de avertizare «Copii» sau «Depășire interzisă»”, a transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, pe Facebook.

De asemenea, pe alt sector de drum, DN 76, în zona localităților Câinelu de Jos – Fornădia, din județul Hundoara, s-a constatat dispariția unei bănci și a mesei amplasate într-o parcare de la km 7+800. “Tăblia pieselor dispărute era din lemn, iar postamentul din piatră. Parcarea a fost amenajată în cadrul proiectului de reabilitare a tronsonului Șoimuș – Brad, lucrările fiind recepționate în decembrie 2017”, au mai arătat reprezentanții DRDP Timișoara.

Cazurile au fost sesizate către Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara.

Foto: DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.